După Untold, toți cocalarii au impresia că pot petrece în miez de noapte, în centrul orașului! Îi cunoști pe nesimțiți? Haide să-i facem celebri!

Cu toate că Untold s-a terminat, spre disperarea riveranilor din zona Cluj Arena, dinspre stadion continuă să se audă muzichii infernale, în plină noapte. De această dată, muzica venea dinspre restaurantul de fițe „Fragment”, petrecăreții de pe Splaiul Independenței rămânând probabil cu ideea că pot să își facă de cap cu legea după bunul-plac, pe modelul discotecii ilegale numite Untold.

Ieri seară, la ora 23:01, vecinii deranjați de zgomotele puternice au sunat la 112, iar la ora 23:10, la Secția 4 din Mănăștur. La ora 23:38 au apărut și polițiștii care, până la urmă, au reușit să facă liniște.

Nesimțirea celor care petreceau în această locație a fost maximă pentru că ei aveau boxele scoase afară din local, o bătaie de joc și o sfidare la adresa locuitorilor din această zonă, care, încă cheauni de cap după nopțile la rând nedormite cu ocazia Untold, au fost obligați și de această dată să audă ce bine se distrează niște cocalari de vază, care aveau chiar și covor roșu pe scări.

Pe pagina oficială de Facebook, restaurantul Fragment anunța, în 11 august: ”It has been a beautiful year so far here at Fragment. Our entire team is taking a long deserved vacation so we're closed until August 26. See you on the 27th!”  Așadar, din moment ce, conform acestui anunț, restaurantul, ieri, 26 august, era încă închis pentru publicul larg, înseamnă că ce s-a întâmplat a fost un fel de ”private party”.

Ziar de Cluj vă invita vineri la vânătoare de nesimțire – acum vă invită la vânătoare de nesimțiți! Dacă știți cine se chefuia în localul de fițe „Fragment” vineri noaptea, scrieți-ne pe adresa de mail sesizari@ziardecluj.ro, să îi facem celebri pe acești nesimțiți, după cum merită!

Foto: Facebook.com

Comentarii

Adevarul

27.08.2016 17:10

E bine ca ati chemat si politia si ati trimis si filmari la ziar. Sunt idioti care n-au sa apuce sa citeasca si partea in care scrie clar ca ati chemat si politia. Dar ca aceasta a raspuns greu la apel.

Cineva

27.08.2016 18:01

Desi a costat o gramada de bani, stadionul ar trebui daramat si construit undeva la periferie unde nu deranjeaza pe nimeni, o parcare imensa langa el, o perdea de arbori, si am trai toti mai linistiti.

Corect

28.08.2016 12:34

Avand in vedere cretinitatea distractierilor, nici macar nu si-ar pune problema ca dupa ora 22 nu mai ai voie sa urli cu boxa in strada. Asa ca toti jegosii mai ales aia care au participat la cocalareal asta, vor vedea non stire in ceea ce ati scris. Adica la ora 23, dupa o ora de galagie tipic manelistilor, vecinii au sunat la politie, care politie a facut liniste dupa inca 38 de minute. Jegosii morali dupa cum bine le-a zis cineva pe la un comentariu, nu vor vedea care este problema..

Mda

28.08.2016 23:51

am inteles ca era o nunta si, bineinteles, nunta scuza lipsa de obraz. Orice mat cu doua picioare nu poate gandi dincolo de propria lui placere. Sa se umple pe o parte si sa se goleasca pe cealalata este visul oricaui needucat, nu conteaza ca-i umple de disconfort pe cei din jur. Cica le-ati stricat mirilor ziua. Cat de needucat, nesimtit si necrescut de ma-ta si de tac-tu sa fii sa faci o astfel de afirmatie?

unul

29.08.2016 08:30

Nu strica faptul ca incercati sa-i educati pe nesimtiti. Numai ca nici un nesimtit nu va vrea sa fie educat. Degeaba incercati sa-i faceti mai buni intr-o lume care asa ar putea fi mai buna, fiecare nesimtit va incerca doar sa-si vomite nesimtirea si atat. Nesimtitii isi gasesc ntotdeauna scuze sa se declare nevinovati.

unul

29.08.2016 08:32

Vad ca idiotii au impresia ca trebuie sa le publicati ineptiile. Bine faceti ca nu-i lasati.

Adauga comentariu