Dragos Patraru de la Starea Natiei catre deputatii Cornel Itu si Horia Nasra: "Curve politice, zerouri la costum ahtiate după bani și funcții!". Catre "buhaitul" Itu: "Ai fost la curve, cumetre, unde ai fost?"

Dragos Patraru de la Starea Natiei le-a facut in emisiunea sa cea mai buna caracterizare celor 2 deputati tradatori Horia Nasra si Cornel Itu: i-a numit curve politice.

Patraru a fost devastator la adresa celor doua "zerouri". Sa citim impreuna ce spune cea mai in  voga vedeta de televiziune despre traseistii de la Cluj:


“Doi dăunători politici trecuseră la Pro România și acum s-au întors la PSD. Unul zice: ”M-am întors acasă”. 

(catre Itu - n.n.) Te-ai întors acasă? Ai fost la curve, cumetre, unde ai fost?

Ei toți, și putere și opoziție, fac acum un joc al proștilor. Dacă moțiunea trece mâine, trece pentru că au fost multe javre politice care au pus botul la avantaje. Dacă nu trece, nu trece pentru că PSD-iștii care au trădat, au trădat din nou întorcându-se în PSD. Asta nu e politică fraților, asta e curvăsăreală.  

Păi noi vorbeam de trafic de influență la DNA și luam foc, da asta ce e? Asta ce e? Se dau posturi, se promit sinecuri. Ce e asta? Ce vrei corupție mai mare și mai ușor de demonstrat decât aici. Bani, posturi, trafic de influență, grupuri infracționale. 

Ăștia, băieții ăștia Cornel Itu și Horia Nasra, uitați-vă la ei. Și stați, stați să vă zic. Știți când au plecat ipochimenii la Pro România? Pe 2 octombrie. Da, acu fraților, pe 2, acu o săptămână, zilele trecute. Și acum și-au dat seama brusc că PSD are nevoie de ei și că ăsta e partidul în care au copilărit, în care vorba aia au făcut primul milion. 

Sa-ți dea lacrimile nu alta. Faci majorități cu trădători, asta primești: trădare mai departe. 

Curve politice transformate în fete cuminți nici în Biblie nu găsești. Curvele de pe Centură sunt mai oneste, chiar muncesc pentru bani, sunt niște victime ale societății pe lângă aceste zerouri la costum ahtiate după bani și funcții. 

Da fraților, așa a zis unul dintre aștia doi, ăla mai buhăit. Cică PSD are nevoie de noi. Păi pe 2 octombrie nu avea măi, ciudatule? 

Revin, e greșit tot sistemul fraților. Nu poți să stai patru ani captivul unor cretini, de orice culoare ar fi ei. Realitățile economice se schimbă rapid. E viteză mare în toate. Stăm patru ani cu unii care să ne demonstreze ce? Că sunt curve politice”. 

Dragos Patraru, Starea Natiei, octombrie 2019

Adauga comentariu