Două femei, spulberate pe trecerea de pietoni în Mihai Viteazu. Una dintre victime a intrat în stop cardio-respirator

Un accident rutier grav a avut loc marți dimineața în jurul orei 07.00, în localitatea Mihai Viteazu. Două femei au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni de un șofer neatent. Conducătorul auto a reușit să avarieze un autoturism în încercarea de a evita impactul. Ambele victime au fost găsite în stare gravă de echipajele de prim ajutor sosite la fața locului.

„În jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa pe DN75, dinspre Câmpeni-Turda, pe raza comunei de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Astfel, le-a acroșat și accidentat pe cele două femei, de 45 și 49 de ani, din comuna Mihai Viteazu. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. În încercarea de a evita impactul, șoferul a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto ce se afla pe sensul opus”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare. Pompierii au găsit la locul accidentului cele două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, cât și două femei în vârstă de 45 și 47 de ani, care fuseseră lovite de unul dintre autoturisme, și se aflau în stare gravă.

„Femeia de 45 de ani era în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SAJ și pompierii sosiți la locul accidentului. După cca 20 de minute, corpul femeii a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Ce-a de-a doua femeie, prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Adauga comentariu