Dosar penal pentru șoferul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni din Mihai Viteazu. A doua victimă se zbate între viață și moarte

Șoferul de 28 de ani din Mihai Viteazu care, ieri, a lovit două femei pe trecerea de pietoni din localitate, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, după ce una dintre victime a decedat la câteva ore de la producerea accidentului, iar cealaltă se află în stare gravă în spital.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, femeia în vârstă de 49 de ani, rănită ieri pe trecerea de pietoni este internată la Terapie Intensivă, intubată și asistată respirator, monitorizată continuu.

Pacienta este în stare critică, cu prognostic rezervat.

Potrivit diagnosticului medicilor, victima accidentului de ieri are politraumatism, traumatism cranio-cerebral sever, contuzie cervicală, contuzie toracică, fracturi costale multiple, contuzie pulmonară, abdomen acut posttraumatic (s-a intervenit chirurgical în 24.02.2020), fractură de bazin, fractură de humerus stâng, traumatism vertebromedular lombar.

A doua victimă a accidentului de ieri, o femeie în vârstă de 45 de ani, a murit ieri în spital. La scurt timp de la producerea impactului, femeia a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajele au reușit să o stabilizeze după mai multe manevre de resuscitare. Din nefericire, câteva ore mai târziu, a decedat.

Citește și:

Două femei, spulberate pe trecerea de pietoni în Mihai Viteazu. Una dintre victime a intrat în stop cardio-respirator

Una din femeile accidentate pe trecerea de pietoni în Mihai Viteazu a murit

Adauga comentariu