Dezastru în oraș – Firmele de deszăpezire dorm la căldură, iar primarul visează la metrou? - FOTO

Pe majoritatea arterelor din oraș zăpada nu a fost curățată de pe partea carosabilă. Vineri după masă în jurul orei 16.00, atât în centru cât și în cartiere se poate observa stratul consistent de zăpada amestecată cu noroi, ceea ce înseamnă clar că echipele de intervenție de la Rosal și Brantner au stat și au dormit toată ziua pe banii clujenilor din care sunt plătite să intervină.

Urmăriți câteva imagini cu centrul orașului și cartierul Gheorgheni la ora 16.00.

drum zapada

drum zapada

drum zapada

Pe rețelele de socializare, șoferii au postat fotografii pe tot parcursul zilei. Majoritatea sunt nemulțumiți de faptul că nu au intervenit Rosal și Brantner.

“Astia de la dezapezire dorm dormi-o-ar somn lung toata iarna n-o lucrat nimic”, a scris un clujean pe Facebook.

drum zapada

drum zapada

Au avut loc și câteva accidente ușoare din cauza neadaptării la condițiile de drum: pe strada Traian Vuia, la ieșire din oraș spre Florești și pe strada Cantonului.

drum zapada

 

Comentarii

geo

03.03.2018 07:00

Extraordinar. Piticu n-a facut NIMIC, dar NIMIC. Sute de accidente cauzate de drumurile necuratate. Nici pe arterele principale n-au dat cu antiderapant, de strazile secundare nici nu mai vorbesc. Astia nu au nici o rusine. Contractele sa nu fie platite!!! Si dati in judecata pentru fiecare accident produs.

ce ati votat ai...

05.03.2018 03:06

 BANI DE CAMPANIE ELECTORALA DE UNDE VREI?

pop mihai

03.03.2018 07:38

Nu le pasa caci banii i-au luat deja ptr. dezapezire iar amenzile daca le primesc sint penibil de mici!!

Adauga comentariu