De ce nu este Dacian Cioloş îngrijorat că ne-ar putea decide ruşii stilul de viaţă?

Noi v-am adus dovezi că Dacian Cioloş este un produs al Uniunii Vatra Românească şi al Partidului România Mare, că nu întâmplător cariera sa este jalonată de securişti (aflaţi, “întâmplător” în viaţa sa). Că dacă nu era Decembrie 1989, soldăţelul de la securutate-miliţie care o “supraveghea” pe dizidenta anti-comunistă Doina Cornea, să “nu pună manifeste pe la statui şi prin pieţe”, era azi secretar comunist cu propaganda la el în Sălaj.

Ei bine, în discursuul său de astăzi din Parlamentul European, Dacian Cioloș s-a arătat îngrijorat că americanii ne-ar putea decide stilul de viață.

Chiar aşa?

Păi, de la prima intervenţie a americanilor pe sol european, din primul război mondial, cu mult sânge şi sacrificiu economic (la fel şi în al doilea război mondial), americanii au influenţat modul de viaţă european. Fără americani, modul de viaţă european oscila între lagăr “chezaro-crăiesc”, lagăr de exterminare hitlerist şi gullag sovietic. Fără Planul Marshall şi trupele americane staţionate în Europa, madam Merkel rămânea o simplă conservă STASI, iar Macrou un papagal gerontofil (asta este şi acum, dar nu era preşedintele Republicii, ci, poate doar un activist al Partidului Comunist Francez – are faţă).

De ce nu este Dacian Cioloş îngrijorat că ne-ar putea decide ruşii stilul de viaţă? Poate ne răspunde unchiul său Virgil “Vulpea” Ardelean.

#PLUSSR!

#PLURSS!

Adauga comentariu