Daniel Tămaș, directorul DGASPC, îl acuză pe Alin Tișe de angajări ilegale, realizate prin trafic de influență: „Tișe omite că, în 2009, au intrat vreo 80 de pedeliști la un concurs, de veneau cu vestele cu PDL!”

Printr-un mail transmis pe adresa redacției, o sursă anonimă  ne sesizează faptul că la DGASPC ar urma să se desfășoare un „alt concurs cu dedicație pentru prietenii directorului Daniel Tămaș:

„Pe 3 noiembrie, la DGASPC se dă concurs pentru  postul de șef de centru la centrul Pinocchio și  postul de șef de centru la centrul Gavroche.

Câștigătorii se știu: Diana Laruelle, fata lui Valentin Pușcas, pesedistul de la ITM Cluj va câștiga la Pinocchio și Raluca Rotar va câștiga la Gavroche.

Comisia va fi formată din pesediștii: Banc Nicolae, Telcean Mihaela și Dragoș Dacian,  toți la vremea lor câștigători  aduși de Tămaș la concursuri la care au participat singuri.

Tișe, un președinte care asistă la circ”

Contactat de Ziar de Cluj, Valentin Pușcaș a declarat că, din postura sa de tată, nu poate comenta această situație:

„Ce comentarii credeți că aș putea să fac eu? Eu nu am niciun comentariu, nu este decizia mea de a participa, nu sunt implicat absolut deloc în nimic! Puneți-vă și dumneavoastră în situația mea! Ați putea să faceți vreun comentariu? Nu este decizia mea, este majoră, e problema ei! Nici nu locuim împreună! Ce funcție ocup eu în cadrul ITM, nu are relevanță! Și eu primesc sesizări și tot felul de chestii anonime sau mai puțin anonime și sunt obișnuit cu treburile acestea! Ăștia sunt oamenii din ziua de azi, eu nu comentez nimic pentru că nu am ce să comentez! Fiecare își vede de treaba lui! Vă rog să judecați exact așa ca o persoană care ar fi implicată în locul meu! Cât credeți dumneavoastră că se poate implica, cu atât mai mult cu cât lucrez la instituția la care sunt? Părerea mea, așa, omenește, nu ar trebui să fie implicate persoanele care nu sunt direct implicate în actul respectiv! Eu nu am niciun fel de implicare și nu doresc să am, așa ar fi fost probabil implicat și tatăl meu, când am fost în câmpul muncii… nu are nicio relevanță! Fiecare face ce simte de cuviință să facă! Nu există nicăieri condiția unui acord din partea părintelui, fiind major. Hai să fim serioși! De colaborat nu am avut când să colaborez cu domnul Tămaș, de cunoscut, așa cum îl cunoaște toată lumea! Nu suntem prieteni, nu ne vizităm!”

Contactat de Ziar de Cluj, Daniel Tămaș, directorul general al DGASPC Cluj, a declarat, în legătură cu această situație:

„Știți cum e, la fiecare concurs, la noi s-au făcut o serie de speculații. Au fost situații în care numele invocate de unii sau de alții nici măcar nu au fost regăsite pe listele de candidați, au invocat la un moment dat niște candidați care vor câștiga, nu s-a întâmplat așa! În situația concursului de mâine, comisia este formată din 3 angajați cu funcții de conducere din cadrul instituției, persoane competente, care pot evalua. Este un concurs, din câte am înțeles eu, cu 7 sau 8 candidați. Pe mine, pur și simplu… noi suntem preocupați acum de situația pe care o avem la nivelul instituției după războiul pe care dumneavoastră l-ați promovat în ziarul dumneavoastră cu domnul președinte Alin Tișe. 

Noi acum, sincer, suntem preocupați de activitatea instituției și, până la urmă, să demontăm toate acuzațiile pe care le-au făcut unii și alții. Știți că, de-a lungul timpului, în această vară a fost un șir lung de acuzații din partea președintelui CJ cu privire la mari ilegalități făcute, nefăcute. Păi, până la urmă, nu s-a concretizat niciuna. Ce să se confirme? Că noi respectăm legea! Se lăuda cu sesizări la Poliție, la Monumente…! Nu mai știm nimic! Pe noi nu ne-a întrebat nimeni nimic, nici de sesizare de la Primărie, noi am respectat legea întru totul și cu privire la imobilele astea din curtea principală, că astea erau… dumneavoastră ați fost și ați filmat imobilul monument. Eu sunt supărat… dar nu așa de tare! Eu știu că noi am făcut un lucru bun, dar avem și hârtie de la monumente, nici măcar nu e încadrat în zonă de monumente, nici nu a fost vreodată încadrat și nici nu avem acte care să spună că ar fi fost retrocedat vreodată! 

Dânsul [Alin Tișe – n.r.] a făcut niște afirmații privind ilegalitățile comise de noi la construcții. Păi, nu s-a confirmat nicio ilegalitate! Nu există ceva infracțiune, să fi fost la vreun contract, cu firmele de casă… Păi, ce firme de casă, când ele sunt aici de 15 ani? Ale cui firme de casă? Ale mele?

Ei vor iar să se întoarcă la vremurile de dinainte! Acelea când a fost el [Alin Tișe – n.r.] președinte, 2008-2012, pe care noi le-am sesizat! El tot a zis de angajări ilegale! Păi, noi am probat angajările lor ilegale! Păi, din angajările alea ilegale, niciuna nu s-a probat! Dânsul a apărut în ziar cu consilierul local de la Gherla, Ramona Păcurar, terfelită în presă din cauza domnului președinte, că e ilegal angajată șef de centru la Gherla! Și mi-a pus în vedere să-i desfac contractul de muncă. În momentul de față doamna lucrează în continuare ca șef de centru pentru că este angajată în condiții legale, pe baza unui concurs! Ca să vedeți intoxicarea presei de la domnul Tișe! Că el vă vâră sub nas la presă tot felul de comunicate care nu au niciun fel de bază reală! 

Legat de concursul de mâine… e un concurs, noi avem foarte multe concursuri de șef de centru. Acum, sigur, sunt speculații, este o doamnă care tot timpul, la fiecare concurs, ba candidează, ba nu candidează, și ea e veșnica reclamagioaică care de vreo două luni tot pe la Tișe pe acolo prin anticameră stă și îi spune: «Aici trebuie să fiu eu șef de centru, aici trebuie să fiu eu…!» Dar pe ea nu o pune nimeni! Și acum, ea a sesizat, o cheamă Dumitru Mihaela, e un medic. 

Noi nu încălcăm legea, doamna a mai candidat la un concurs! Acum sunt speculații… că e fata lui Valentin Pușcaș! Nu aia e problema, că e fata lui Valentin Pușcaș de la PSD! Doamna lucrează de 5-6 ani la noi în instituție, e psiholog, psihoterapeut, e șefă de centru în momentul de față! Iar legat de celălalt centru, sunt vreo 3 colegi de-ai noștri! De unde să știm noi cine va câștiga? Fiecare poate câștiga! E o competiție deschisă! Noi cu toții avem relații bune de serviciu, suntem colegi, lucrăm… Care e mai bun! Doar la noi s-a schimbat garnitura, sunt foarte mulți tineri promovați! Păi, ce să facem, să punem tot rechinii ăia bătrâni? 

Și la noi, acum, de când a venit domnul Tișe, sunt pe tabere! S-au reactivat ăia, peneliștii, care au intrat fără concursuri, pe vremuri, că ei au intrat pe trafic de influență! Ei intrau, că erau neveste de primar, intrau și acum s-au reactivat și au zis că e momentul, că ei știu, ei au exercițiul cum se combină lucrurile astea! Ei știu cum se face!

Păi și Tișe omite că, în 2009, au intrat vreo 80 de pedeliști la un concurs, de veneau cu vestele cu PDL! Veneau cu vestele pe ei, după ce au intrat la concurs la un centru. S-a deschis un centru, a fost primul concurs organizat de Consiliul Județean, că noi organizăm, DGASPC-ul, concursurile. Și a fost primul concurs pe care Consiliul Județean l-a organizat, ca să își poată băga ei toate pupilele pedeliste!

Și noi toți știm, din instituție! Noi lucrăm aici de 18 ani, nu de un an! Și ăia veneau cu vestele la serviciu, până le-a zis cineva, bă, vedeți că nu e campanie electorală! Dați vestele jos, că sunteți la serviciu! Astea sunt de circ ce se întâmplau! Și ei vin, cu un tupeu din-ăsta ordinar, să ne spună nouă! Centrul de pe Fabricii! Ia întrebați-l pe domnul Tișe! A fost primul și ultimul concurs organizat de Consiliul Județean, în 2009! Concursul de pe Fabricii de Zahăr! 82 de persoane! Și în baza a ce au făcut ei angajările, Consiliul Județean? Acolo e centrul unde domnul Tișe a reclamat că mâncau angajații din mâncarea copiilor! Sunt casele acelea pe care le-a reclamat că mâncau angajații! Că trebuia să fiu eu al naibii și să spun, în vară, domnule, mănâncă ăia pe care tot voi i-ați angajat! Știți, că a lansat atunci în presă că angajații mănâncă din mâncarea copiiilor! Exact la centrul acela era făcută sesizarea! Unde, coincidență, acolo nevasta primarului din Aghireș de la PDL, care a venit în 2009, e șefă de centru! Nu vi se pare curios? Nevasta primarului din Aghireș, PDL, de-a lui domnu Tișe, acolo e șefă de centru și, culmea!, din 2009, de când a venit domnul Tișe!

Așa curiozități avem! Și mai avem vreo 4 neveste de primari PDL pe-aici, angajate! Că zic ăștia că de la PSD! Una nu este! O nevastă de primar PSD nu este în instituție! Nici angajată de mine, nici angajată de alții! Una, să zic că, domnule, asta e pesedistă! Și consiliera de la Gherla a angajat-o tot fosta conducere, doar nu am angajat-o eu!” 

Comentarii

Ghiauru

02.11.2016 18:36

Iar s a albit romul de Aghires cand a citit de tine, Metre!!!

!!!

02.11.2016 19:47

Cat de penibil esti mai draga Tamas

RUSU urat miros...

02.11.2016 20:21

Pai voi dupa soldoveanca aia nebuna va luati? rad si curcile din institutie de asa zisa doamna ''medic'' ...e plecata rau nu stiu cum o lasati sa aiba grija de copii?!cat despre mesiu Tise......tic tac,tic tac,tic tac!!!

mireasa vesela

03.11.2016 07:37

ati publicat pe site decizia nr757 din 30.08.2013 prin care vedeti cine semneaza ca o angajeaza pe domnisoara de la gherla pe care se lauda tamas ca au angajat-o altii.

sobolan dgaspc

03.11.2016 09:34

Orice ar zice oricine, ce a facut Tamas pentru angajati nu a facut nici un director,fara suparare. Pe vremuri munceam in birouri insalubre, cu mobilier vechi,fara calculatoare-imprimante,se mergea pe teren cu Daciile alea vechi nesigure s.a.m.d., acum avem conditii decente de munca. Bataliile astea politice si sindicale nu ne privesc pe noi dar realitatile nu le putem nega! Ps: concursuri cu cantec erau pe vremuri,in ziua de azi nu cred ca-si mai risca cineva libertatea.

serios???

04.11.2016 11:42

fiecare concurs a fost masluit, atunci cand  a fost interes+90% din cazuri, nu-i asa Sobolane??Tu vorbesti??

solitaire

04.11.2016 17:09

asa e, sobolane; conditiile-s de 10 ori mai bune, dar rezultatele sunt la fel. da campionii nationali la solitaire sunt toti de la DASPC cluj.

ioan Rusu

04.11.2016 08:37

domne cat tupeu are acest golan de Tamas.Cum poate sa minta in halul acesta???Cand am vazut COMISIA de....profesionisti ,am crezut ca lesin.Domnule Alin Tise mai suportati mult golania acestui golan....intr-o institutie cu profund caracter umanitar.A angajat tinere ca sa aiba pe cinte ducel in ...exursii platie din bani publici.

Dgaspc

04.11.2016 12:48

Daca a beneficiat cineva de excursii,scule,bani si alte servicii pe spatele DGASPC, acela ai fost tu mai oligrofen ,nesimtit si hot ce esti ( RUSU IOAN)!asta e chiar culmea tupeului la tine!!!

ioan Rusu

04.11.2016 08:46

  Da cum ai dat tu examen pe post in calitate de candidta PSD-ist nu scrii nimic,ca atunci in 2004 cand a fost examen pe bune ai luat nota 4(iar directoarea de atunci 9,5)???Cum ai luat nota 10 in 2013,de unde a fost comisi care te-a examinat...?.Aud. Da doamne ca sa nu mor din ROMANIA asta sa vad si eu odata ca lucrurile(si examenele)in tara asta se fac pe bune,adica pe merite si nu pe apartineri la un partid sau ...pila.  Mai PCR promova oameni de valoare prin concursuri adevarate unde nu se intra decat pe stiinta,voi de ce no faceti??

adevar??

04.11.2016 11:38

tamas , iar minti cu nerusinare. TOATA COMISIA  CARE CORECTEAZA ESTE FORMATA DIN PILLELE TALE PLASATE STRATEGIC SI CARE AU DATORII FATA DE TINE. dACIAN DRAGOS  ESTE PRIETEN vechi  DE LA BISTRITA ADUS DE TINE DIRECT PE POSTUL DE SEF SERVICIU...DE COMPETENT CE A FOST IN POLLITIE. Telcean Mihaela tot asa cu carnetul de partid direct angajata pe post de sefa. Banc a fost propulsat tot pe baza de carnet de partid . TOTI IN DIRECTIE STIU DESPRE COMPETENTELE CELOR 3. nEVASTA PE PRIMAR PDL AI ANGAJAT SI TU IAR PSD+ISTI CU NEMILUITA CA ERAU SAU NU DE SPECIALITATE. In,, laboratorul,,SRU  se dau sfaturi cum sa poata fi eliminati candidatii care incomodeaza. Subiectele vor fi stiute doar de anumiti candidati, nu?? Ca de obicei.CIRCULA ZVONUL CA IAR PLEACA LA CHEF, PE BANII INSTITUTIEI, TAMS SI SEFII DE SERVICII SI DE CENTRE CHEFURI CU MULTA BAUTURA , DISTRACTIE PE BANII INSTITUTIEI , CHEFURI CARE  SE NUMESC ,,TEAM BUILDINGURI,, NU?TAMAS NU ITI CRAPA OBRAZUL DE RUSINE CAND MINTI IN ASEMENEA HAL??

pieten cu telceau

04.11.2016 18:04
Telceanu, mare presedinta in comisia de concurs!Dar voi nu stiti un lucru: ACEASTA JAVRA DE FEMEIE, ASA-ZIS SPECIALIST, EA CARE FACE MIRACOLE, PRIN INSANATOSIREA CELOR CU DEFICIENTE (AUTISM, DOWN, S.A.M.D.), NICINU VA IMAGINATI CUM SE COMPORTA IN CENTRU!Pentru cei care nu cunosc, sunt cel putin 10 persoane care au plecat din acel centru, doar din vina ei!Aduceti-va aminte figurile sale, CAND SE CREDEA STAPANA NOASTRA A TUTUROR!INTREBARE:CUM VA FACE, ACEASTA SCORPIE DE FEMEIE, SA DECALIFICE CONCURENTII LA CONCURS, TINAND CONT CA CU DIANA LARUELL ESTE PRIETENA SI AU INTERESE COMUNE, ESTE DIN ACELASI PARTID POLITIC CU TATAL DIANEI?iN ACELASI TIMP, NE INTREBAM CUM VA PROCEDA CU DAN IEPURE, PE CARE A VRUT SA-L BAGE IN COMISIA DE DISCIPLINA, PENTRU NISTE MOTIVE INVENTATE DE EA, VEZI-DOAMNE, "NU E CU DOSARELE LA ZI!"??! DAR SA-SI ADUCA AMINTE CA DAN IEPURE II PREGATEA, PE CALCULATOR TOATE ACTIVITATILE PE CARE LE DESFASURA SI PRIN CARE URMA SA-SI ARATE MUSCHII, CA APOI SA-L EXECUTE! CU TRISTETE, MA GANDESC, CE II CLOCESTE MINTEA SI CE SCENARII FACE PENTRU A-L DESCALIFICA PE ACEST COPIL, LA INTERVIU; ACEST COPIL, CARE A INVATAT, INVATA SI ESTE UN COPIL SARGUINCIOS! DEGEABA A LUAT, ACEST COPIL, NOTA 10O (MAXIM) LA SCRIS, CA ACEASTA JAVRA ORDINARA, NUMITA TELCEANU, CARE NU ARE FRICA DE NIMIC, SE VA GANDI CUM SA-L EXECUTE, CA SA NU CASTIGE CONCURSUL DE SEF DE CENTRU, PENTRU SIMPLUL MOTIV, ASA CUM II PLACE EI SA SPUNA: "MUSTI MANA CARE TE-A CRESCUT!"! dACA SE VA FACE TROC SI LA ACEST CONCURS, IN CARE UN CONCURENT, FARA AFILIERE POLITICA, CARE A LUAT NOTA MAXIMA, SPERAM CU DRAG CA ACEA COMISIE DE CONCURS SA FIE SESIZATA LA DNA, SA SE IA LUCRARILE LA CORECTAT SI SA-I TRIMITA ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL! CU DRAG, COLEGII!

un prieten din ...

05.11.2016 11:32

Am citit cu atentie comentariul sus mentionat si am parerea ca rufele nu se spala in public, din motive de cearta! Oricum, 99,9% din cititori, publicul larg, nu intelege pe deplin ce se petrece! Asta nu cred ca va solutiona problemele interne care, probabil sunt!Eu cunosc angajati ai DGASPC, care au reclamat chestiuni care nu functioneaza bine si, poate, din aceasta chestiune se poate intelege ca societatea umana, la fel ca institutia, au diferite probleme, care sunt absolut normale, intr-o perioada prelungita de tranzitie!Cine lucreaza, nu are cum sa nu greseasca! Important este ca aceste greseli sa nu fie facute intentionat, pentru a ascunde alte intentii, nesanatoase! Mult mai bine ar fi ca aceste probleme sa ramana interne si si solutionate in mod adecvat!Asadar, degeaba ne plangem de problemele care exista, cata vreme nu ne-am schimbat noi in bine, ca sa facem ce e corect pentru cei din jur!O instutie care angajeaza persoane necalificate si protejate prin prieteni, aduce prejudiciu beneficiarilor, pe care trebuie sa-i sprijine, sa-i serveasca! Daca climatul institutiei este nociv, si relatiile intre colegi vor avea de suferit! In institutie, si intre acestea, in mod special, munca in echipa trebuie sa fie cheia succestului in calitatea activitatilor si a relatiilor dintre angajați! Interesele personale, ale comisiei, care are drept de decizie, au o mare responzabilitate de a evita puterea de influenta si sa identifice, sa permita angajarea celor care chiar au competente, experienta si interese pentru beneficiarii institutiei!Din cauza intereselor si interventiilor politice, ordinare, societatea nu va functiona niciodata, fie ca este vorba de institutii sau orice altceva, asa cum toti observam si simtim la: sanatate, educație, protectie sociala, economie (cel mai afectata), etc.! Justitia este singura care pare sa faca prohrese si celelalte institutii se „holbeaza” dupa aceasta! Trebuie sa depolitizam institutiile si sa lasam oamenii de calitate si capabili sa faca progresul mult asteptat de noi toti!Si in tara mea sunt probleme de acest gen si interventii politice, numai ca, numai ca, politicienii cauta solutii reale, si chiar daca persoanele cheie sunt numite politic, acestea dau dovada de profesionalism si competenta! Cu alte cuvinte, jocurile politice, care greeeeeu vor fi inlaturate, nu afecteaza cetatenii tarii mele, chiar asa puternic! DECI, SI PILOSII SUNT CAPABILI SI COMPETENTI/PERFORMANTI (PROFESIONAL)!Certurile in public au ca efect aflarea, cu probabilitate, a unor „jmecherii”, unele se confirma, asa cum vedem si auzim in MASS-media, dar, cata vreme nu este interes real, din partea reprezentantilor politici si ai societatii civile, societatea Romaneasca nu se va schimba, nu va functiona; si, prin urmare, vom merge pe o panta destructiva, precum tari din Africa, America de Sud, orient, si nu numai!NE DISTRUGEM UNII PE ALTII, CU BUNA STIINTA SI CU OCHII LARG DESCHISI, PENTRU INTERESE/NEVOI IMEDIATE, fara sa gandim in viitorul indepart!Ce exemple suntem pentru urmasii si urmasii urmasilor nostri, daca schimbarea in bine nu incepe cu noi, ACUM??! 

,,Metre,,.....

04.11.2016 12:33

Toata directia stie ca avanssarile in nici un caz nu tin cont de conpetente......dimpotriva... esi pila, amanta, sotie, lingau, fara nimic in cap, gata esti avansat , ....toti vorbesc pe la colturi, e adevarat pt ca acest individ tamas e si fff razbunator . Sunt consursuri la care nu vine nimeni pt ca deja s-a dus vorba ca doar daca ai pile reusesti si ca altfel degeaba te duci_??!!! Asa e metre??? 

tzatza de Beclean

04.11.2016 16:41

Ba ti se face piele de gaina cand te gandesti cat de talentat e juriul concursului. Cele mai interesante probe se arata a fi cea orofaciala a specialistei Telcean si cea orala a vasnicului jurat maramuresean Culi. Vedeta de Turda viitoare sefa la Gavroche? Dupa ce a stimulat performanta barelor de dreapta a trecut la cele de stanga?

ioan Rusu

04.11.2016 16:48

  Metre ,mai mult ca sigur ca asa este.Cum sa-ti justifici sloganul"fac ce vreau"decat acuzind pe altii ca si ei au facut.Asa se conduce o institutie???Ma mir insa ca la cate abuzuri s-au dovedit acest GOLAN mai ocupa un post de conducere.  Legat de furt domnule"dgaspc"sa-ti dea Dumnezeu dublu din ce zici ca am furat eu.Sigur eu.... mi-am facut pensiunea "3 mesteceni",vila pentru fosta...si vila pentru mine si ma rog ce-o mai fi prin Bistrita,fiind 18 ani angajat bugetar.....Mai reflecta un pic si macar abtinete.Da am fost in toate deplasarile in strainatate....si la mare si....in alte multe locatii stiute si mai putin stiute.

pieten cu telceau

04.11.2016 18:16

TELCEANULE, TELCEANULE...oare cand iti vine tie randul sa te duca duba de la noi?! sa te intrebe "Iti aduci tu aminte, draga noastra sefa, cand ai aduso pe doamna senatoare Cristea, la campanie politica in Centru, cand ti-ai adunat toti PSD-istii tai, in frunte cu distinsul domn Hosu, sub umbrela <<ca Cristea vrea sa faca ceva pentru Centru>>" A facut ceva pentru Centru?! Nimic!A fost doar o campanie electorala pentru primaria  Cluj!Speram sa citeasca acest comentariu si presedintele CJC, dl Tise, sa stie si dumnealui, ca din minunatul tau centru, 40% din Centru nu functioneaza! Iar tu, Telceanule draga, care prin propriile tale puteri si aratandu-ti muschii tai, ai dispus inchiderea bazei de tratament, de la subsolul cladirii; baza de tratament care a fost facuta prin finantarea proiectelor europene, si functionala, buna vreme!Dar pe tine, draga noastra, nu te intereseaza nimic! Te intereseaza doar sa o lasi pe doamna preoteasa isin Laura, sa mearga la slujbe, sa se roage pentru tine si familia ta, ca si tu, la randul tau, o pontezi drept recompensa; sperand ca domnul preot, te va astepta la poarta raiului rugandu-l pe sf Petru sa-ti ierte pacatele!Vrei sa-ti mai spunem cum reinoiesti contractele de servicii in centru?! Stai bine de acasa si poti veni si la cabinetul meu, ca vei avea contractul reinoit cat doresti! Esti un putzulent (rau-mirositor) ca stii tu cine N.S.?! Atunci nu-ti voi reinoi contractul, si nu ai ce-mi face, ca sunt Dumnezeu pe pamant, si mai ales, in DGASPC!CITAT:"Stiti voi cate conferinte am facut?!""Stiti voi ce bine pregatita sunt eu?!"etc.... P.s.: Urmariti cu interes acest ziar, pentru ca in curand vor aparea poze cu toti crientii Telceanu, care sunt si beneficiarii centrului!

pieten cu telceau

04.11.2016 20:42

jos comunisti jos psd jos pnl din DGASPC

Dragos gradinar

04.11.2016 22:20

Recunosc ca sunt ,,prieten cu telceau,,......recunosc ca am amenințat colege la fostul centru si recunosc ca măcar m-am ales cu un post în direcție si cu un sindicat. Recunosc că am făcut teologia, dar din păcate nu dau dovadă. Asa îmi va ajuta Dumnezeu.

pieten cu telceau

05.11.2016 10:20

Eu nu am scris nici un comentariu si nu voi scrie niciunul ,va rog din suflet nu mai folositi numele meu si nu ma implicati in discutii inutile, nu am nimic de inpartit cu doamna Telceanu .Eu miam facut treaba si la CCJ asa cum mio fac si la directie ma bucur mult pt Dan ca a luat o nota asa mare .Cel ce ma acuza cu ceva rog sa aiba demnitatea si curajul sa o faca declarandusi identitatea asa cum fac eu ,pe cine intereseaza despre teologie sa mearga la biserica eu am facut teologia pt suflet .Inca odata va rog lasatima in pace cu toate aceste barfe .multumesc din suflet

!!!

06.11.2016 09:50

Cu  ortografia asta ce functie ai la dgaspc????

Telceanu

05.11.2016 11:08
Recunosc ca sunt Telceanu recunosc ca sunt o nebuna recunosc ca fac in directie ce vreau 

PRAF IN OCHI

05.11.2016 19:40

doamna Laruell a fost avansata DOAR pt ca  e fiica tatalui ei!! E singurul ei merit , iar acum taticul vrea sa fie si sefa pt ca altfel.......e de rusine sa nu fie sefa macar.......,,dupa ce a fost indepartata fosta sefa...si ea avansata tot pe ,,competente,, țațesti....

Adauga comentariu