Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, isi face trust de presa. A depus dosare pentru DOUA licente la CNA pentru EBS Radio

CEO la una dintre cele mai mari companii de IT din Cluj, domnul Daniel Metz are voie de la stapanirea japoneza sa faca si alte afaceri. La Cluj, dezvolta blocuri (sigur, primeste autorizatii cu totul intamplator mai repede, dupa ce face vizite in Asia cu Emil Boc si se pozeaza cu el), organizeaza evenimente si, mai nou, vrea sa concureze presa infiintandu-si propriul sau trust.

E mai usor sa iei autorizatii de constructie pentru blocurile tale daca esti prietenul primarului.

 

CNA organizeaza peste doua saptamani concurs pentru preluarea unui pachet de licente de radio in tara dintre care una pe Cluj-Napoca si alta pe Dej. Printre participanti, multimilionarul apropiat de Emil Boc, Daniel Metz, asociat cu sotia sa in societatea Entire Broadcast System, cea care a depus dosarul pentru ceea ce ar putea sa se numeasca EBS Radio, un radio care sa acopere licenta de Cluj-Napoca si cea de Dej.

 

Construirea unui trust de presa este un demers natural pentru cineva care are de gand sa candideze la o functie importanta, precum cea de primar. Desi nu intelegem de ce e nevoie ca presa locala sa fie concurata, de vreme ce bannere publicitare cu NTT Data Romania se gasesc in fiecare publicatie clujeana. Inclusiv a noastra, ca sa nu fie discutii.

Comentarii

Ovidiu

08.11.2017 19:05

Mi-e jena de mine! De mine, de afcearea mea de 2 lei. De ce? Ani în șir am pupat în cur pe toată lumea și am supt pula tuturor acestor jeguri care conduc orașul. Și când, în sfârșit, vine cineva să le dea muie, eu sar cu gura să interceptez muia și să blamez ziariștii. Asta a fost prima mea reacție de dobitoc împuțit. De aceea îmi e rușine. Că, ca și mine, zeci de muiști din oraș, în loc să înțeleagă ce bine le faceți arătându-le jegul în care se scaldă, au să rămână blocați în idioțenia lor si au să se întoracă să sugă pula celor care conduc orașul. Au deveni dependenți. Ca mine. Muistul dracului!

miorita

09.11.2017 11:00

Lui Metz nu-i stă puța bine-n pantaloni. De unde caracter la un individ răsînsurat. Ce, Tăriceanu are caracter?

bmw

09.11.2017 20:58

proasta esti mioritzaaaaaa.... pluri-dezvortatii e fara caracter ...oaie?

daniel

29.01.2018 22:52

moare de ciuda liviu alexa ca de plua lui nu sunt agatate gurile adulatorilor lui Matz si Boc.

Adauga comentariu