Dan Gorgan de la DELTAMED e supi, isi cauta avocati sa ne dea in judecata, dupa 8 ani de anchete si dupa ce Raed Arafat a pierdut de 2 ori procesele cu Ziar de Cluj! Deltamed MINTE despre un fals record mondial!

UPDATE: Am inteles ca Raed Arafat m-a pomenit in aceasta seara la Antena 3 zicand ca Liviu Alexa se leaga de Majestatea sa, fiindca sunt interese de a lovi in persoane, in institutii. Cum il critica Tolontan pe Arafat, pac! zice Arafat ca Tolontan are interese. Nu, ba, nesimtitule. Ipocritule. Ne facem meseria de jurnalisti de investigatii si aratam cat de hulpavi sunteti. Arafate, ai mai pierdut cu mine doua procese, o sa ii dau in cap lui Gorgan cu declaratiile tale de acum 5 ani care si azi sunt relevante!

 

Papagalul de Dan Gorgan, patronul Deltamed, firma intepata la banul public de circa un deceniu, pe baza prieteniei din facultate cu Raed Arafat, Dumnezeul medicinei de urgenta romanesti, vrea sa ne dea in judecata dupa articolul nostru de ieri, care a avut un succes fulminant, avand peste 1000 de shares.

 

Gorganel isi cauta acum avocati dispusi sa se inhame la un asemenea demers, mai ales ca cei din Baroul Cluj stiu ca Raed Arafat a pierdut toate procesele cu Ziar de Cluj. 

De ce s-o fi iritat piticul Gorganel abia ieri, dupa 8 ani de cand noi si toata presa serioasa scriem de licitatiile la care Deltamed, doar Deltamed castiga? Fiindca e nervos ca i-am zasarnicit planul de a pune mana pe toate achizitiile publice din domeniul medicinei de urgenta, devoaland ieri manevra jegoasa a lui Raed Arafat care, evident, ieri a facut cu nervii si l-a presat pe Gorgan sa ne dea in judecata.

Ba, piticule, abia asteptam sa ne vedem in instanta, daca te decizi, papagalule! E incredibil orasul asta de curve virgine! 

In alta ordine de idei, Gorganele, te acuzam PUBLIC de minciuna ordinara, de propagarea de fake news. Pe site-ul Deltamed, sta de zile bune, o minciuna cat toate zilele: aceea ca, vezi Doamne, Deltamed ar fi stabilit un record mondial, recunoscut de prestigioasa World Record Academy, producand prima ambulanta dedicata transportului pacientilor cu coronavirus, in fapt, o ciorba reincalzita de manelistul Gorgan, care avea deja oricum tepusca de ambulanta transport pacienti inalt contagiosi. De ce e o minciuna?

Fiindca linkul mentionat pe site-ul Deltamed care apartine World Record Academy nu mai exista. 

http://www.worldrecordacademy.org/medical/first-ambulance-for-the-transport-of-coronavirus-patients-deltamed-ambulance-sets-world-record-219536

O fi existat, dar World Record Academy si-a retras sustinerea fata de Deltamed. Probabil ca Gorganul nu a platit cei 15 000 de euro cat costa genul asta de "omologare" de record mondial, ca bineinteles si WRA e o susanea. De ce ar fi vrut Deltamed sa cumpere o tampenie de PR de tipul "record mondial"? 

Pentru ca suna bine pentru opinia publica romaneasca si i-ar fi dat ghes lui Raed Arafat sa zica: ba, fraierilor, trebuie sa cumparam multe ambulante de la Deltamed urgent, fiindca sunt unice in lume, numai ei le produc, nu ati vazut ca su si record monidal?

Ei bine, lui Gorganel i-a cam picat in noroi initiativa, dar insista sa MINTA in continuare pe siteul oficial al Deltamed cum ca inca detine recordul. Gorganele, zi-i si la tampitul ala de George Osan, marele tau director de productie, sa stearga de pe facebook postarea frauduloasa. Razvan Toparcean era o lumina fata de pinguinul asta! Stiu, stiu ca vi s-a stricat teapa pe care voiati sa o dati. E relevanta declaratia data de Osanel, imi dau seama cum ati fi salivat sa incasati pe teapa asta niste milioane pe luna:

 

Adauga comentariu