„Curvele politice sunt constante în lipsa lor de caracter”, spune Liviu Alexa, șeful PSD Cluj, care îi va exclude în această seară pe deputatul Burciu și pe primarul Cristian Matei

Parlamentarul PSD Cristina Burciu a participat la votul pentru guvernul Orban, care a fost învestit astăzi în plenul Parlamentului cu 240 de voturi. Ludovic Orban avea nevoie de cel puțin 8 voturi din afara partidelor care au anunțat că susțin guvernul său. Gestul Cristinei Burciu a fost unul de trădare față de PSD.

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, a declarat pentru Ziar de Cluj:

„Nu aveam niciun dubiu că Burciu Cristina va trăda. În general, trădătorii sunt constanți în lipsa lor de caracter. Doamna Burciu, așa cum precizam și săptămâna trecută, până la 50 de ani a fost toată viața ei sluga profesională sau politică a proxenetului său politic, Cristian Matei, care mereu i-a ordonat unde să presteze servicii politice, ce post să ocupe, manageriindu-i cariera.

Din punctul meu de vedere, este irelevant dacă ea s-a înscris sau nu în PNL. Vă anunț eu, de pe acum, că ea sigur nu mai e în PSD, fiindcă noi în această seară vom propune excluderea Cristinei Burciu din partid și vom încheia astfel coșmarul puturos al trădătorilor unsuroși din Cluj, mă refer la Horia Nasra, Cornel Itu, Cristina Burciu, care și-au bătut joc de partidul care i-a făcut oameni, înșelând așteptările a zeci de mii de oameni care i-au ales și le-au dat încrederea prin acel vot.

Guvernului Orban va face prăpăd în buzunarele și viețile românilor. Să țineți minte această zi neagră pentru România!”

Comentarii

BOCA ZORELA

04.11.2019 19:57

 BINE CA SE VA FACE DREPTATE ... MAI TARZIU  - E DREPT -  DAR E OBLIGATORIU SA CURATAM PSD-ul DE AROGANTI , IMBECILI SI AFACERISTI ,,DE FAMILIE,, ///!!! Este momentul sa demascam afacerile necurate ale celor ce ne-au tras  in jos si nu au tinut seama de profesoinisti ci doar de traseisti , afaceristi pe banii statului !!!MULTA CHIBZUINTA , TARIE , PUTERE SI INTELEPCIUNE !!! 

gima

04.11.2019 20:14

Primiti si curve masculine la OFSD ?Fiind heterosexual,chiar daca va stric media de virsta,solicit cooptarea in rindurile organizatiei.Cât despre dl.SUBINGINER Itu,aud că a devenit inginer.Sigur la vreo facultate ot Beclean și la vârsta de +50 de anisori.

Adauga comentariu