Cum funcționează Legea lui O(h)m în Consiliul Județean Cluj: am fost om cu tine, fii om cu mine!

Valentin Jucan, fost membru al CNA, cu rang de secretar de stat este noul purtător de cuvânt al Consiliului Județean Cluj. A primit acest post călduț încă din luna iunie și l-a înlocuit pe Alin Iuga, fostul purtător de cuvânt al forului județean. Încrengăturile dintre mediul de afaceri și administrația publică locală se pare că l-au ajutat pe Jucan Junior, adică fiul rectorului Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj să mănânce și gura lui o pită.

În ianuarie 2018 a demisionat din CNA, înainte de expirarea termenului. Deși înainte să plece din CNA se lăuda în stânga și în dreapta cu un post guvernamental pe lângă un rege din zona Orientului Mijlociu, iată că Valentin Jucan nu a ajuns decât pe lângă un fel de rege al Clujului, adicătelea cum ar veni Alin Tișe.

În 2011 – 2012, Jucan a fost și “sluga”, pardon consilierul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Obișnuit să îi servească cu amabilitate pe șefii săi, anul trecut, clujeanul Valentin Jucan l-a ajutat și pe omul de afaceri Daniel Metz să obțină licența pentru postul său de radio EBS Radio. Ziar de Cluj a scris anul trecut că pentru efortul său, Valentin Jucan a fost răsplătit cu un card Metro cadou, sau mai corect spus mită.

Citește și:

Milionarul DANIEL METZ a mituit un membru CNA cu un card de Metro facut pe firma editoare a EBS Radio. Valentin Jucan nu recunoaste, dar a demisionat stiind ancheta Ziar de Cluj. Avem dovada!

Daniel Metz nu l-a răsplătit doar pe Valentin Jucan. Omul de afaceri l-a ajutat și pe Alin Tișe și pe rudele lui să câștige un bănuț din business-urile lui. Cumnata lui Tișe a fost angajată la NTT Data, compania lui Metz. În plus, omul de afaceri plătește bani grei, cică 1 milion euro, pe chirii în blocul lui Tișe unde s-a extins cu NTT Data. De aici, se înțelege clar încrengătura Jucan – Metz – Tișe. Este cât se poate de simplu că Jucan a ajuns în Consiliul Județean prin filiera Metz – Tișe.

Trăiască prietenia oameni de afaceri – șefi de instituții de stat!

P.S. L-am sunat pe Valentin Jucan să îi cerem o declarație cu privire la numirea sa ca purtător de cuvânt. Nu ne-a răspuns apelurilor telefonice, deși aceasta este una dintre responsabilitățile sale.

Jos Pălăria pentru comunicarea extraordinară cu noul purtător de cuvânt!

Adauga comentariu