Cum fac curatenie firmele de salubrizare, dupa ce au fost somate de primar

Primarul Emil Boc i-a luat ieri la rost pe reprezentantii celor doua firme de salubrizare, nemultumit fiind de murdaria din oras. Cum au reactionat acestia si cum arata curatenia facuta in urma avertizarii primarului va arata un cititor Ziar de Cluj:


“In urma cu putin timp am vazut ca reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au atentionat firmele delegate cu intretinerea curateniei in oras. Drept urmare acestea au iesit pe strazi sa faca mult asteptata curatenie. In acest sens, ca un cetatean responsabil, am decis sa las liber locul de parcare de pe una din cele mai importante artere ale orasului (str. Dorobantilor) pentru a le putea facilita accesul si a le ajuta in indeplinirea scopului propus. Din pacate raman cu impresia ca noi, cetatenii acestui minunat oras, suntem luati de prosti. Regasiti in atasament o poza cu rezultatul ,,curateniei" realizate in decursul acestei dimineti”, ne-a relatat Marian Gratian.

 

Comentarii

Ana

26.03.2015 12:53

Nu se face curatenie, se uda doar soseaua ( si se incurca traficul la ore de varf)

Tudor

27.03.2015 08:27

Intr-adevar....curatenia de primavara e facuta haotic si de mantuiala....nu platesc taxe si impozite ca sa imi arunce niste apa langa bordura ...aia poate face si o ploaie zdravana....in plus apa aceea nu se scurge si in plus infunda si canalele de ape pluviale. !!!  Amendarea firmelor este obligatorie, iar daca pana la 30 aprilie nu e realizata ca la carte curatenia, se impune rezilierea cotnractelor ! aprope...ati vazut cat sunt de prafuite trotuarele ??????

Adauga comentariu