Crengi lăsate în părculeţul pentru copii, după toaletare: "Ne puneţi copiii în pericol"

După toaletarea arborilor din curtea unui bloc, crengile tăiate au rămas ale nimănui, aruncate peste gard, în părculeţul în care se joacă frecvent zeci de copii.

O cititoare Ziar de Cluj atrage atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă crengile copacilor toaletaţi de pe o alee a străzii Bucium.

"Au tăiat crengile şi acolo le-au lăsat. Pe mai e cum mai e, dar seara, când poţi doar să intuieşti până unde sunt crenguţele, sunt un pericol. Domnilor de la Primărie, ne puneţi copiii în pericol. Nu pot ţine copilul în casă, după ce îl scot de la creşă, trebuie să îl ţin măcar un ceas la aer. Dacă se zgârie sau se împiedică, ori dacă îi intră vreun bat în ochi şi merg cu el la urgenţe, îmi zic medicii că eu sunt iresponsabilă şi că de ce nu am fost atentă. E bătaie de joc, faceţi treburile până la jumate, iar când se termină programul va băgaţi mâinile în buzunare şi plecaţi acasă", susţine revoltată o femeie care locuieşte în zonă.

Ziar de Cluj a contactat reprezentanţii primăriei, care au spus că vor remedia cât de repede situaţia. "Se vor ridica resturile vegetale".

Până nu se răneşte vreun copil, sperăm.

Astfel, revine în discuţie problema parcurilor şi a locurilor de joacă penru copii, dar şi a pericolelor care îi pândesc pe aceştia la tot pasul într-un spaţiu despre care se presupune a fi sigur.

Daca mai intalniti situatii similare, anuntati la 0264 984, la Telefonul Primarului.

Comentarii

NicuS

07.12.2016 13:46

Sa meargă „domnul primar" în parcul de langă Detunata.unde se lăuda lunile trecute cu acel ţarc pentru plimbat căţeii. Doar că nu şi-a ridicat privirea mai sus de înalţimea pe care o are. Că dacă o ridica vedea foarte multe crengi uscate în copaci. Şi asta în tot parcul, nu doar în ţarcul pentru câini. Da ce contează, încă nu a căzut nici o creangă in capul nimănui. Iar când va cădea, se va gasi sigur un vinovat (cel mai probabil cel accidentat, ce căuta în acel loc în acel moment?).

Adauga comentariu