Cordeală politica la Urisor, dar pe bani: cum a renuntat firma Urisoreana la o licitatie, ca sa faca sa fie bine, sa nu fie rau. De aia e stresat deputatul Itu si de aia vrea Ucu Rus ca amicii sai sa nu piarda "lucrarile" din comunele judetului!

Urisoreana SRL e noua vedeta a Dejului in ceea ce priveste lucrarile pe care le suge din bani publici sau proiecte de licitatii castigate. Bine, o vedeta in ascensiune, caci adevarata firma e Samus Tec. Dar Urisoreana urca tot mai sus. Patronul sereleului Urisoareana, evident din Urisor, este Adrian Bogdan, care asculta orbeste de Ioan "Ucu" Rus, zis si "dom' ministru", tot din Urisor, care il comanda pe Adrian Bogdan ca pe o marioneta, el care dezapezeste si executa lucrari de constructii si de intretinere de 20 de ani in comuna. Asta ca sa nu creada cumva cei din zona ca, daca ziarul nostru e mai "la oras", nu stim ce se intampla la tara.

Adrian Bogdan nu e singura sluga a lui Rus, cam toti liderii politici din zona ii papa din mana, pana si preotul pesedist din Urisor o spune in gura mare. 

Hai sa va spunem cum fac baietii astia cash. Lucrarea cea mai in voga acum, unde se scurg sume uriase este: ,,Amenajare lac si alei petonale Zona Balta", efectuata de Urisoreana SRL, o gluma de lucrare lipita de o alta lucrare pe fonduri europene efectuata de Samus Tec SA, respectiv un luciu de apa de 0,7 ha intr-o groapa existenta  deja pe locul fostului lac de pe Balta.

In anul 2019 a fost alocata si consumata suma de 500.000 lei catre Urisoreana, o sa va aratam in curand si pe ce, iar in acest an suma de 1.500.000 lei, adica  o suma de 2.000.000 de lei ingropati intr-o baltuta existenta altfel.

Bun si acuma vine partea interesanta: lucrarea numita popular "Amenajare parc zona Balta" finantata pe fonduri europene in valoare de 2.000.000 de EURO de aceasta data, a fost "castigata" de Samus Tec, desi pe primul loc initial a iesit oferta de la Urisoreana.

Subit, dupa o perioada lunga de "convingere", Urisoreana nu mai duce intentionat o informare solicitata de comisia de licitatie, o chestiune pur birocratica si renunta la licitatie ea fiind castigatoare in acel moment, noua castigatoare deveninf firma Samus cu oferta mult, MULT mai mare .

Sa intelegeti: acolo a existat un lac si trei sferturi din el s-a umplut cu pamant si se transforma intr-un parculet pe fonduri europene de 2.000.000 Euro, lucrare foarte,foarte banoasa licitata la maxim (cu 500.000 de Euro peste  oferta de pe locul 2 a lui Urisoreana).

De ce s-a intamplat asta, cum se imparte cashul pentru Adrian Bogdan si cui il duce el mai departe, in curand.

Adauga comentariu