Comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, răpus de sinuzită. Ca șarpele Kaa

În plină criză de coronavirs, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” Cluj-Napoca, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, se află în concediu medical de săptămâna trecută și va mai sta acasă câteva zile. Practic, domnul comandat a răcit și a urmat cel mai des îndemn auzit de la erupția pandemiei de coronavirus: s-a spălat pe mâini. De responsabilitate! - scrie Gazeta de Cluj.

”Pe fondul unei stări febrile prelungite și a unei stări de sănătate deteriorate, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, a efectuat, în data de 25 martie, un control medical la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, în urma căruia a fost diagnosticat cu viroză respiratorie și sinuzită acută, precum și cu afecțiuni de natură gastrică.

În urma investigațiilor medicale, medicul curant a recomandat tratament medicamentos și repaus total pentru o perioadă de cinci zile. Ca urmare a faptului că starea de sănătate nu s-a ameliorat după cele cinci zile de tratament, concediul medical a fost prelungit cu încă patru zile”, ne-a comunicat Ministerul Apărării Naționale.

De asemenea, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat pentru Ziar de Cluj faptul că generalul-maior Ovidiu Pop nu a participat la nicio ședință operativă a celulei de criză instituite la nivelul județului Cluj. Cu privire la acest aspect, MApN ne-a comunicat următoarele: ”Pe toată perioada tratamentului, comanda Diviziei 4 Infanterie „Gemina” a fost exercitată de locțiitorul comandantului diviziei, generalul de brigadă Nicolae Tonu”.

P.S. Vă mai amintiți de Kaa – șarpele care avea sinuzită din desenele animate ”Cartea Junglei”? Cum se văita bietul Kaa: ”Ahhhh… my ssssssinussssss”. Însănătoșire grabnică!

Adauga comentariu