Coincidențe meteo - Curcubeul apare numai când urcă rockerii pe scenă la Bonțida

Architects, una dintre trupele de metal-core cu o ascensiune impresionantă în ultimele luni, a concertat sâmbătă seara pentru rockerii de la Electric Castle. La show-ul lor a participat și un curcubeu, singura dată când a colorat cerul la Bonțida anul acesta. Scenariul a fost tras la indigo cu concertul altei trupe de metal extrem – Bring Me The Horizon – de anul trecut, de la Bonțida.

Că la concertele rock atmosfera e întotdeauna aparte o știe cam toată lumea, că la Bonțida trebuie să plouă neapărat când e Electric Castle iar o știe toată lumea. Ce poate știu mai puțini e că la Bonțida apare curcubeul doar când urcă pe scenă trupe de metale grele.

Până în  Ziua 3 Electric Castle, părea că anul acesta festivalierii au scăpat de ploaie, dar scenariul atipic a fost spulberat fix cu câteva minute înaintea show-ului de metal core al britanicilor Architects.

O ploaie măruntă, “electrică” s-a coborât peste rockerii adunați în fața scenei principale să vadă una dintre trupele de metale grele, cu cea mai fulminantă ascensiune din ultimele luni – Architects. Nimic nu i-a împiedicat pe rockeri să facă circle pit în fața scenei și să cânte împreună cu britanicii de pe scenă. Și ca să fie atmosfera și mai tare, după prima piesă curcubeul a colorat cerul întunecat de norii grei, de ploaie.

Printre puținii care nu s-au molipsit cu distracția fanilor de metal extrem au fost festivalierii din sectorul premium, care au fugit de ploaie. În zadar i-a chemat solistul vocal Sam Carter la un mosh pit, iar publicul i-a fluierat.

Curcubeul s-a destrămat la jumătatea show-ului Architects. Probabil și-a confirmat că pe scenă și în public e ce trebuie să fie.
Nu este prima data când la un concert rock la Bonțida apare curcubeul. Anul trecut, la începutul show-ului Bring Me The Horizon (tot britanici și tot trupă de metale grele – death-core), a “răsărit” un curcubeu pentru fanii adunați în fața scenei.

Adauga comentariu