Clujul de cinci stele, orașul fără parcări. În JUNGLA lui Emil Boc, șoferii nu mai respectă legea

Strada Atelierului, stradă aflată în proximitatea Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan”, s-a transformat într-un real pericol pentru participanții la trafic de pe strada Corneliu Coposu. 

Primăria a amenajat de mai mulți ani o parcare cu plata pentru 18 autoturisme, însă spațiul e neîncăpător pentru numărul de mașini existente în zonă.

 

Astfel, cei mai puțin norocoși (care nu au un loc de parcare asigurat) își lasă mașina pe unde apucă. După cum se poate vedea în fotografii, pe strada respectivă abia încape o mașină de dimensiuni mici, în condițiile în care de multe ori unii șoferi își lasă autoturismul pe ambele părți ale drumului. 

Colac peste pupăză, unii șoferi parchează chiar în curbă, la doar un metru de mașinile care vin de pe Corneliu Coposu. Conform legii, „se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: d) în curbe și în alte locuri cu vizibilitate redusă sub 50 m”. Paradoxal, legea e încălcată la doar 10 metri de Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca. 

În Clujul lui Emil Boc, parcările nu sunt o prioritate, așa că fiecare se descurcă cum poate. 

PS: Nu mai luăm în considerare mașinile parcate pe trotuar, pe spații verzi. Sunt lucruri mult prea banale pentru Cluj-Napoca în anul 2019. 

 

 

Adauga comentariu