Clujenii, invitati sa descopere frumusetile salbatice ale judetului

In doua weekenduri din plina vara, clujenii pot sa descopere cat de fascinanta poate fi cu adevarat natura, intr-o aventura inedita. Experienta promite sa fie una dintre cele mai sigure: alaturi de aventurieri vor fi salvamontistii clujeni de la Salvaspeo Vladeasa.

Doritorii nu vor avea parte de simple plimbari agale, ci de incursiuni temerare in pesterile "ascunse" si in canioane precum Cetatile Radesei sau Cheile Somesului Cald, recunoscute pentru frumusetea lor salbatica.

“Tura de aventura” include doua nopti de cazare la o cabana din Doda Pilii, trasee in Cheile Somesului Cald, Cetatile Radesei, pestera Pepii, pestera Alunu, cascada de la Rachitele si traseul grotelor. In plus, cei ce vor ajunge aici vor experimenta o serie de sporturi extreme: tiroliana peste cascada si slack line.

“Vineri seara va fi una relaxata, ne vom caza la cabana si vom povesti cu participantii despre aventura in care pornim sambata dis de dimineata. Sambata seara vom gati o cina la ceaun, duminica pornim din nou la drum, iar seara ne intoarcem acasa”, spune Raluca Gheorghes, reprezentanta excursiilor.

Prima excursie de acest gen se organizeaza intre 13 si 15 iunie, iar a doua intre 20 si 22 iunie. In ce priveste costul unei astfel de iesiri, acesta scoate din buzunarul exploratorului 150 de lei. In acest pret, insa, sunt incluse masa de sambata seara, cazarea si echipamentul de protectie. 

Adauga comentariu