Cluburile din Elveția: Alexandra Georgiu aka AMI, iubita Șarpelui, prostituată la Pompeii Club în ultimii 5 ani. „Nu vrea să se căsătorească cu mine. Dacă n-am bani, mă lasă”

Iubita proxenetului Pop Cosmin aka Șharpele Nebunul, apare pe interceptările din dosarul PEȘTI la DEJ ca fiind una dintre prostituatele care îl întrețin pe el și pe tovarășul său Codin Pop (proxenetul cu apucături de italian), coinculpat în dosar. 

„Alexandra a practicat prostituția în perioada 08.04.2015 până în data de 22.02.2020 în Elveția, așa cum a rezultat din informațiile comunicate de către autoritățile elvețiene prin intermediul Centrului de Cooperarea Polițienească Internațională. Sunt numite discuții telefonice care confirmă cele arătate, spre exemplu, numita Georgiu Alexandra era prostituată la Pompeii Club, Brodega 1, 6830 Chiasso, este importantă studierea paginii de web a acestei locații, în care afișata numită Georgiu Alexandra precum și pseudonimul Ami. Totodată într-o conversație telefonică din data de 17.01.2020 ora 12:19, pe care o are cu numită Vlașin Draga Maria, aceasta din urmă i se adresează cu bine Ami, iar numita Georgiu îi spune vai ce mai enervează că mi-am pus numele ăsta că îmi zic Emi. În același sens, în data de 10.01.2020, ora 21:54. Alexandra Georgiu a vorbit cu o persoană de sex feminin și i-a transmis că era la lucru, dar că a ieșit să caute o farmacie”, se arată la dosar.

 

Producea pentru COCO și Șharpele

Un alt act material care dovedește activitatea peștilor de la DEJ figurează din iarna aceasta, când Șarpele și COCO s-au dus cu Georgiu în Viena, tânara fiind folosită pe post de ”bancă” pentru țoalele acestora. Mai mult, contul ei bancar era controlat direct de Cosmin Pop de pe telefonul acestuia. 
„Numita Georgiu Alexandra s-a deplasat cu înlesnirea lui Pop Cosmin Sorin și Pop Codin Iuliu în localitatea Viena, Austria, pentru a se prostitua. O mare parte din suma de bani obținută de Georgiu Alexandra ca urmare a practicării prostituției în perioada 11-15.12.2019 în Viena a fost folosită în interesul lui Pop Cosmin Sorin. În acest sens, (cuprinsul extrasului bancar al numitei Georgiu Alexandra arată că în data de 12.12.2019, ora 08:50, suma de 2000 de euro au intrat în contul bancar de euro al numitei Georgiu Alexandra. La ora 14:29 suma de 2000 de euro este transferată către Conțiș Alexandru Radu. În aceeași zi, după numai șase minute, folosindu-se de cardul aferent contului în lei a numitei Georgiu Alexandra, Pop Cosmin Sorin plătește către ELIS GROUP IMPEX suma de 7000 de lei în detaliile transferului fiind specificată mențiunea haine șarpele. Contul în lei deținut de către Georgiu Alexandra la Banca Transilvania este administrat și de Pop Cosmin Sorin fie prin aplicație, fie că îi solicită susnumitei să facă anumite tranzacții.

Din datele obținute ca urmare a verificărilor pe rețelele de socializare a reieșit că până în data de 11.12.2019, Pop Cosmin Sorin s-a aflat în municipiul București, postând diverse poze de la petreceri unde s-au consumat băuturi foarte scumpe, de la hotelul Marriot și cu mai multe haine achiziționate”, mai arată anchetatorii. 

Sanda se ocupa de achitarea Rolls Royce Wrait, prin transfer către Alex Bodi

„Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Pop Cristina și Georgiu Alexandra, trebuie observate transferurile bancare. Din contul numitei Georgiu Alexandra s-a transferat către Bodi Alexandru în data de 14.08.2018 suma de 4080 de euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ 935.

Georgiu Alexandra a înțeles că este manipulată pentru a se prostitua dar o mare parte din venituri îi remite lui Pop Cosmin este dialogul telefonic din data de 28.12.2019 dintre Georgiu Alexandra și Bercea Alexandra în care îi spune: la oamenii ăștia li se înfundă de obicei...no, și s-o înfundat, nu mai este nimeni prost în 2020”, arată anchetatorii.

 

Metoda LOVERBOY

Tânăra din Dej s-a îndragostit lulea de Cosmin Pop și își dorea să își întemeieze o familie cu acesta, motiv pentru care timp de 4 ani a trimis în țară zeci de mii de euro obținuți din cluburile din AUSTRIA și ELVEȚIA. În ultima perioadă, de când cluburile s-au închis din cauza pandemiei, tânără s-ar fi întors acasă și ar fi încercat să rupă relația cu acesta. Și-a dat seama că Șarpele nu vrea să o ia de soție și că dacă nu are bani acesta o părăsește. Mai mult, proxenetul dejean, a trecut la șantaj și amenințări la adresa dejencei. 

„În data de 03.02.2020 ora 21:21 între Georgiu Alexandra și Vlașin Draga a avut loc o conversație ca Georgiu Alexandra vrea să se rupă de anturaj, fiindcă este într-o stare psihică dificilă, dar că tot este căutată de  Pop Cosmin și Pop Codin. Din discuție mai rezultă că îi este frică, că Pop Cosmin și Pop Codin ar putea veni la ea acasă, că o tot caută când te poți trezi cu ei la ușă oricând, răspunsul numitei Vlașin Draga fiind: Da, știu, știu, știu. Că-s în stare. În aceeași notă este și conversația dintre Georgiu Alexandra și Bercea Alexandra din data de 02.04.2020, ora 21:25. În plus, în această conversație numita Georgiu Alexandra fiindu-i frică că acesta va trimite poze altor persoane, cel mai probabil poze în ipostaze intime.

Din conversațiile telefonice ale numitei Georgiu Alexandra, din acea perioadă, mai rezultă că numitul Pop Cosmin o tot contacta și inclusiv o amenința întrucât Georgiu Alexandra dorea să rupă relația cu el.

Spre exemplu, în data de 12.01.2020, orele 00:30 și 01:40 Georgiu Alexandra a avut două dialoguri telefonice cu Bercea Alexandra în care i-a transmis că Pop Cosmin a amenințat-o, că i-ar fi sugerat că poate să-i facă rău, dorind să afle dacă la acel moment avea pe altcineva (alt bărbat). I-a spus interlocutorului că Pop Cosmin i-a spus prin intermdiul aplicației watsapp: eu nu ameninț, io fac, că io nu ameninț, io când fac, fac. Că el nu-i prost ca Coco, că gen Draga ave’ deja vreo două degete tăiate”, se mai arată la dosar.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ: 

EXCLUSIV Proxenetul ȘARPELE, săltat de BCCO și Parchetul Dej. Percheziții în județul Cluj pentru femei la produs și camătă

Scrisoarea de ”copil cuminte” a Șarpelui, înainte de PERCHEZIȚII: Mașinile nu-s ale mele, eu doar am vrut pască de Paște AHAHAHAHAHA

JULA, protectorul și bunul prieten al lui Tudor Cîrje, săltat și el în dosarul de proxenetism al ȘARPELUI

Au picat toți din ce-a dat pe gura ei? Cum l-a fraierit o prostituată, sora unui proxenet și iubita altui interlop, pe un elvețian să îi ia apartament la Cluj și a fugit cu un MEDIC

Cine are curaj sa aresteze si niste politisti? De exemplu, de la Politia Dej? Sau de la Politia Gherla sau de la Politia Huedin?

DRAGA, escorta de lux din DEJ care i-a făcut pe toți. Datorită ei au intrat în dosarul de proxenetism fratele și părinții. Plimbări prin DUBAI pe bani elvețieni cu BIOENERGETICIANUL Laurențiu Marga de la Vâlcea

....și astea două: 

Valer Gavrilă, al doilea polițist de la DEJ, cercetat disciplinar. Colecție de ”amintiri” cu șmecheri GALERIE FOTO

O captură cu un pește mare din Poliția Dej – Alin Câmpean într-un grup de 5, la o ieșire în aer liber în 13 aprilie

 

Adauga comentariu