Cine sunt clujencele care participă în acest an la Survivor România! O jucătoare de rugby de la Universitatea Cluj și o femeie de serviciu se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro

Kanal D a înlocuit din acest an emisiunea fenomen Exatlon cu Survivor România. De fapt, e o revenire în grilă a emisiunii care în 2016 a fost difuzată pe PRO TV. 

20 de concurenți (10 vedete și 10 oameni de rând) vor participa la această emisiune, împărțiți în două echipe. Concurenții vor fi abandonați în mijlocul junglei, în Republica Dominicană, departe de civilizație, unde vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrană, să treacă teste de inventivitate, forță și rezistență fizică și psihică și să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finalul încercărilor, câștigătorul va pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. 

Din echipa vedetelor vor face parte cântărețele Elena Ionescu și Ruby, gimnasta Asiana Peng, actrița Grațiela Duban (soția lui Andrei Duban), Cristina Siscanu (soția lui Mădălin Ionescu), artistul și fotomodelul Bogdan Vlădău, actorul Augustin Viziru, cântărețul Lino Golden, pugilistul Cezar Juratoni și fotbalistul Mihai Onicaș.

CITEȘTE ȘI: A jucat la Universitatea Cluj și la Steaua, iar acum s-a lăsat de fotbal pentru a merge în junglă. Becali spunea că va fi „cel mai căutat fotbalist din Europa”

Din echipa oamenilor simpli, așa cum au fost prezentați de organizatori, vor face parte Adriana Popescu (jucătoare de rugby la Universitatea Cluj), Elena Karina (vlogger), Ema (Contabilă), Lola (antrenor de fitness), Claudia Rostaș (femeie de serviciu), Andrei Ciobanu (profesor de canto), Remus Mihai (pilot de elicopter), Cristian Ioniță (manager de restaurant), Emanuel Neagu (dansator), Andi Constantin (atlet). 

Clujenii vor avea două favorite, în persoana Adrianei Popescu și a Claudiei Rostaș. Asta, desigur, dacă nu îi vor ține pumnii fotbalistului Mihai Onicaș, trecut pe la Universitatea Cluj.

Cine sunt fetele din Cluj care vor să supraviețuiască în Dominicană?

Adriana Popescu, de la naționala României în jungla din Republica Dominicană

Conform organizatorilor, Adriana Popescu este din Bucurelti, are 29 de ani si e mama unei fetițe de 4 ani. În prezent lucrează într-un magazin cu articole sportive. A practicat handbal de performanță timp de 19 ani și de 6 ani joacă la echipa de rugby Universitatea Cluj. De asemenea, e componentă a naționalei de rugby feminin. 

Sportiva de performanță a explicat de ce a ales să participe la această emisiune. „Am decis să particip la Survivor România pentru fetița mea, Eva. Vreau să înțeleagă că și femeile sunt puternice, nu neapărat fizic, cât mai ales psihic. Vreau să câștig competiția și sper ca telespectatorii care mă vor privi să spună „Da! Femeile pot! O mămică a câștigat Survivor!”, a declarat Adriana Popescu pentru Kanal D.

Claudia Mirela Rostaș, femeia de serviciu cu ani de sport în spate

Claudia Mirela Rostaș este prezentată pe site-ul oficial al competiției drept femeie de serviciu. Nicio problemă, în condițiile în care femeia de serviciu, „Războinica” Mariana a făcut senzație la Exatlon în urmă cu câteva sezoane. 

Femeia are 28 de ani, este din Cluj Napoca și lucrează ca femeie de serviciu, iar în timpul liber activează ca voluntar în beneficiul copiilor orfani. A practicat judo, handbal, volei înca din copilărie.

"Îmi place experiența Survivor, am urmărit formatul și îmi doresc să văd dacă anii de sport mă vor ajuta acolo. Îmi doresc să fiu în Dominicană și să lupt", a declarat Rostaș.

Foto Kanal D

Adauga comentariu