Cinci mașini au fost avariate într-un accident provocat de un șofer căruia i s-a făcut rău

Un accident în care au fost implicate cinci mașini a avut loc pe strada București. Șoferului vinovat i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui eveniment rutier, produs pe strada București, din municipiul CLuj-Napoca.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci mașini avariate și un bărbat în vârstă, așezat pe scaunul uneia dintre acestea. 

Echipajul SMURD l-a consultat de urgență, se pare că acestuia i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan, și l-a transportat la spital pentru investigații și tratamente de specialitate.

UPDATE: 

Un conducător auto in varsta de 69 de ani din Cluj Napoca, care se deplasa dinspre str.Bucuresti inspre str. Fabricii a patruns pe sensul opus, intrand in coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 64 de ani din Cluj Napoca, care se deplasa regulamentar. In urma impactului, autovehiculul condus de barbatul de 69 de ani a acrosat alte 4 autoturisme aflate intr o parcare. 

 

 

Adauga comentariu