Cel mai mare EȘEC al lui Emil Boc în 2019, prezentat ca un SUCCES. Universitatea Cluj a ratat promovarea, raportul de activitate se laudă cu „momente emoționante de centenar”

Raportul de activitate al lui Emil Boc pe 2019 e extrem de „interesant”. Mai ales când analizăm capitolul 11: „Clujul înseamnă și sport”. Ce păcat că primăria nu se poate lăuda cu performanțele sportive ale CFR-ului la fotbal și ale Universității Cluj la baschet. Nu se poate lăuda, pentru că sunt cluburi private.

Important e că se laudă cu faptul că a alocat 11,15 milioane de lei cluburilor sportive, dar uită să menționeze cum închide ochii la managementul dezastruos de la CS Universitatea Cluj și FC Universitatea Cluj. Acolo unde e direct implicată. Practic, în an de centernar, Universitatea Cluj e inexistentă ca și club sportiv și e un EPIC FAIL la nivel fotbalistic.

Milioane de lei investite, management de zero lei. Lui Boc nu îi mai rămâne decât să se laude cu evenimentul „Centenar în Alb și NegrU”. Paradoxal, e un eveniment prin care suporterii Universității Cluj au organizat o serie de evenimente cu ocazia sărbătoririi unui secol de istorie sportivă a Universității Cluj. De altfel, suporterii au și menționat clar că primăria a fost simplu partener. 

„Clujenii au marcat vineri, 18 octombrie 2019, un secol de istorie sportivă a Clubului „Universitatea” Cluj printr-un eveniment inedit, „Centenar în Alb și NegrU”. Desfășurat în Parcul sportiv „Iuliu Hațieganu”, evenimentul a inclus un dialog imaginar între generații folosind tehnologiile prezentului și multe momente emoționante. „Centenar în Alb și NegrU” a fost organizat de Asociația „Şepcile Roşii 1919” în parteneriat cu Scena Urbană, U100, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Banca Transilvania și a fost susținut financiar de către Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca”, se laudă Boc în raportul de activitate. 

Din păcate, fanii ar fi preferat să se laude cu o promovare în Liga 1. Sau, pentru cei care iubesc sporturile de sală, probabil că ar fi frumos ca CS Universitatea Cluj să nu fie în moarte clinică. În rest, nu puteau să lipsească de la capitolul „să ne lăudăm” meciurile de FED Cup ale echipei României la tenis. Toba lui Emil Boc nu doarme. 

Adauga comentariu