Ce mesaj le-a transmis Liviu Alexa pesedistilor clujeni si simpatizantilor Stangii, dupa caderea guvernului Dancila

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj, a transmis un mesaj de unitate catre toti cei ce sustin ideile social democratiei, la putina vreme dupa ce in parlament a trecut motiunea de cenzura.

 

"Doresc sa le transmit tuturor membrilor PSD Cluj si celor ce simpatizeaza Stanga in acest mare judet un mesaj de solidaritate si unitate in acest moment ciudat al istoriei politice a tarii, cand tradatorii si lenesii Dreptei si-au dat mana sa alunge guvernarea PSD care a redat demnitatea seniorilor prin pensii marite, care i-a facut pe medici sa se simta mandri de meseria lor prin cresterea substantiala a salariilor, o guvernare care a adus oamenilor de afaceri impozite infime pentru dividende si care a avut cresteri economice record la nivel de Europa.

PSD stie sa faca Opozitie si va iesi si mai puternic din aceasta incercare politica. 

Din pacate, poporul este cel care va suferi, caci ne aducem aminte bine ce ani tristi au fost aceia cand Ciolosii si Bocii au guvernat Romania.

PSD Cluj are multa treaba in aceste zile: avem o femeie puternica de sprijinit, pe Viorica Dancila, pentru a ajunge la Cotroceni, ca sa scapam de fiinta care a blocat constant Romania, sugrumand pana si Constitutia"

#luptampentruRomania

Liviu Alexa
presedinte
PSD Cluj"

Adauga comentariu