Ce investitii planuieste Consiliul Judetean pe 2016

Bugetul Consiliului Judetean Cluj este pentru acest an de 754 de milioane de lei. Lista de investitii preconizate e deocamdata un mister.

Daca Primaria a afisat pe lista de investitii pentru 2016 in mare parte numai proiecte resapate, Consiliul Judetean Cluj nu a publicat, o data cu bugetul si lista de investitii. Mai mult, o discutie pe aceasta tema va avea loc abia in aceste zile.

Noul presedinte al CJ, Marius Minzat, nu e de gasit toata ziua. Vicepresedintele Vakar Istvan arata ca o lista concreta cu proiectele de investitii va putea fi disponibila cel mai probabil saptamana viitoare.

"Inca nu s-a discutat bugetul, este doar o propunere in linii mari. Pe saptamana viitoare vom avea ceva mai concret. Ce va pot spune este ca vom continua cu siguranta proiectele incepute la aeroport, cu drumurile judetene, la Tetarom. Proiectele precum modernizarea Spitalului Borsa sau Scoala Populara de Arte trebuie incheiate. Trebuie sa vedem cum facem cu devierea Somesului, cu exproprierile", a aratat Vakar.

Bugetul general propus al judetului Cluj pe acest an este mai mic cu aproximativ 50 de milioane de lei fata de cel din anul trecut. Astfel, asa cum se prezinta pe site-ul Consiliului Judetean, bugetul general al judetului pe 2016 se ridica la peste 754 de milioane de lei. Bugetul general aprobat al judetului Cluj pe anul trecut a fost de aproape 809 milioane de lei.
 

Adauga comentariu