Ce ii cerea papagalul politic Horia Nasra senatorului traseist Vasile Ilea in iulie 2019, la plecarea sa spre Pro Romania! Azi, circarii isi fac poze impreuna, fiindca raman fara sinecuri! Nasreo, de ce nu iti dai TU demisia din parlament?

Vasile Ilea, pana sa fie pus senator de Nasra, il sponsoriza pe acesta cu bani de buzunar, caci Nasra nu avea de nici unele, nici job, nici bani. Ca ultimii taraneti, cei doi s-au aburcat primii pe locurile eligibile de la Senat si Camera Deputatilor, batandu-si joc de increderea primarilor din Cluj. Daca pe vremuri, in camere care miroseau a fum dulce, Ilea si Nasra faceau karaoke pe melodii languroase, au ajuns dupa 3 ani de saftileala in Parlament sa se certe intre ei. Astfel ca, in iulie 2019, senatorul Vasilica Ilea, altfel un parlamentar savuros ca o cutie de margarina ranceda, si-a anuntat plecarea spre Pro Romania, dandu-si demisia din PSD.

La respectivul moment, sirianul Horia Nasra, pe atunci deputat si sef interimar al PSD Cluj, se batosea agentiei Agerpres:

 

"Astăzi şi-a dat demisia din calitatea de membru al PSD şi, având în vedere acest aspect, şi faptul că a fost ales senator pe listele PSD, îi solicit demisia din Senat. Consider că gestul lui nu este unul corect faţă de PSD şi că, dacă ar avea onoare, ar demisiona din Senat”, declara, pentru Agerpres, Horia Nasra. 
 

Vai, dar cat de corect politic era sirianul ateu Nasra, poreclit de primarii clujeni Isis! Pacat ca, in calitate de "curva politica", sa il citam pe Dragos Patraru care l-a numit asa, Nasra a uitat sa isi dea si el demisia din Camera Deputatilor in momentul tradarii PSD pentru Pro Romania. Pai, bai, agarici nesimtit, lepra politica, de ce nu iti dai demisia din parlament? Nu i-o cereai lui Ilea pentru acelasi motiv - tradarea PSD? Nu va e rusine, ba, gozurilor?

Adauga comentariu