Ce-am mai râs! Cum îi dă un clujean cu flit lui Emil Boc HAHAHAHA

Emil Boc a venit la emisiunea lui Lucian Danciu cu elicopterul, iar asta întrucât a susținut că a făcut doar 4 minute în traficul infernal din orașul pe care-l administrează. Bine, duma-i aparține moderatorului, care-a rămas surprins de altfel de... atitudinea edilului clujean.

Danciu: „Cum ați venit? În aglomerație?!”

Boc: „În patru minute...”

Danciu: „Cu elicopter, că n-am auzit zgomot?!”

Dar nu despre asta e vorba.

Un clujean îi semnalează primarului că zona Iulius – e vorba despre cartierul Gheorgheni – e una tot mai mizerabilă, firmele de salubritate nu-și cam fac treaba, cartierul e în delăsare...

Cu toate că cetățeanul nostru a tot făcut sesizări, a discutat cu bonțidenii localnici shaormari, a urmat toată partea birocratică bocceană, adică tot pachetul.

După ce primarul ține să-și facă reclamă cu această zonă, care se află zilnic în atenția sa și a inspectorilor, pare-se că de fapt astea nu sunt decât abureli, întrucât clujeanul nostru nu a văzut nici o îmbunătățire.

Cam așa-i când te obișnuiești cu biroul din Primărie și reclama de pe net, dar n-ai habar de realitatea din teren...

Un dialog savuros:

Vlad: „Recunosc că v-am așteptat în emisiune”. 

Boc: „Aștept propunerile, recomandările și criticile mai ales”, a răspuns Boc. 

De altfel, între noi fie vorba, edilul clujean, împreună cu staff-ul său din primărie, sunt cei mai fideli cititori Ziar de Cluj, unde zilnic primesc câte-o recomandare, propunere, niscaiva critici constructive. După pofta primarului...

Vlad: „Aștept în continuare, am sunat în emisiune, am vorbit cu domnul viceprimar (Dan Tarcea – n. red) și am lăsat și numărul de telefon și i-am zis când aveți timp, sau un delegat din primărie, când aveți timp, dar important e ca să ajungă informația acolo unde trebuie, să le prezint câteva probleme legate de zona Iulius Mall, da' acolo, personal, la fața locului...”

Boc: „E o zonă de-o mare calitate urbană. Vreau să știți că acum, împreună cu colegii mei, cu Direcția Tehnică, cu Direcția Patrimoniu, cu Direcția Juridică, cu Urbanismul, facem tot efortul de a închide juridic, și după aceea să modernizăm toată pista aceeea din jurul lacului, știți bine că doar o parte este privată... Dar asta vreau să vă spun: e o preocupare la care lucrăm în fiecare zi”. 

Vlad: „Sunt probleme tehnice... legate de curățenie și așa mai departe, de organizare”.

Boc: „Acolo firma Brantner, eu am verificat de câteva ori, nu e rău, dar nu e la nivelul la care ne-am aștepta, întotdeauna ăștialalți, din partea asta...”

Vlad: „Vă zic că... Mi-aș dori să fie chestiile astea nu doar în campaniile electorale, înainte de alegeri...”.

Boc: „Da bun, acum știți bine că discutăm de partea asta cu...”

Vlad: „Mi-aș dori ca decât să fie câteva persoane acolo la Primărie, în fiecare zi la ghișeu, acele persoane sau unele persoane să iasă în teritoriu, să vadă...”

Boc: „Sigur, sunt inspectori de specialitate, sunt... care trebuie să stea la birou, sunt...”

Vlad: „Hm, Îhîm, nu-i vedem, nu-i vedem, nu sunt prezenți în teren...”

Boc: „Da, gândiți-vă că recepția lucrărilor se face de niște inspectori în teren, dacă s-a curățat sau nu strada, sunt niște inspectori care merg și raportează și încheie un proces verbal și....”

Vlad: „Mi-aș dori să fie mai prezenți...”

Boc: „Poliția locală este prezentă”

Bine, domnului primar Boc i-a scăpat că ultima oară localnicii parcaseră sub semnul interzis pe strada David Ferenc, sărind peste rând după o shaorma cu de toate...

CITEȘTE ȘILocala în misiune, sub semnul INTERZIS: shaorma cu de toate

Din păcate, după cum susține radio ascultătorul, sesizările făcute domnului viceprimar Tarcea au fost degeaba.

Degeaba a anuntat și Poliția Locală.

Degeaba și aplicația aia My Cluj, pentru că...

Vlad: „Am sesizat, a venit poliția primăriei, au făcut probabil un proces verbal și... în continuare e la fel, nu văd nici o îmbunătățire”, a semnalat un clujean căruia îi pasă de orașul și de zona în care locuiește.

Desigur, Emil Boc a îmbârligat vorbele cum a putut... Semn că tehnologia și toate aplicațiile din lume sunt inutile, dacă orașul este plin de mizerie. 

Iar inspectorii își grijesc burțile în spatele birourilor din Primărie.

Cam în acest fel sunt rezolvate problemele semnalate de cetățeni administrației locale, după ce trec prin toți pașii birocratici: nici Emil Boc nu pare-a-nțelege că pe teren nu se face treabă...

Adauga comentariu