Campania anti-avort s-a lasat cu renovarea fatadei Clinicii "Dominic Stanca"

Spre finalul celor "40 de zile pentru viata", sustinatorii campaniei impotriva avortului s-au mobilizat si au acoperit cu un strat de vopsea "inscriptiile" lasate peste noapte pe zidul clinicii de ginecologie de persoane care nu erau de acord cu mesajul lor

Campania a inceput in 18 februarie in fata clinicii clujene, cu "post si rugaciune, veghe pasnica si mobilizarea comunitatii pentru incetarea avortului", iar voluntarii au anuntat ca vor sta aici timp de 40 de zile, le vor consilia pe femei si vor incerca sa mobilizeze comunitatea impotriva avorturilor. La scurta vreme au aparut peste noapte mesaje scrise pe zidul fatadei de la Clinica "Dominic Stanca": “Corpul meu, alegerea mea”, “Tine-ti religia pentru corpul tau”, “Iti respect religia, respecta-mi decizia” sau “Copii doriti, nu decretei”.

In penultima zi a campaniei, voluntarii s-au mobilizat si au vopsit zidul acoperit de mesaje. 

"A treizeci si noua zi de veghe si rugaciune pentru viata a insemnat, pe langa programul obisnuit, multa, muuuulta munca. Asa cum fotografiile publicate pe parcursul zilei au ilustrat deja, voluntarii s-au mobilizat pentru renovarea clinicii „Dominic Stanca”. Ajutorul Tatalui nu s-a lasat asteptat: lucrarile s-au putut desfasura, fiindca nu a plouat. De dimineata si pana seara tarziu, micul santier din fata clinicii a frematat de oameni dornici sa faca o schimbare in bine. Si iata ca a fost posibil! De azi, „Dominic Stanca” renaste!", au anuntat ei pe Facebook. 

Pentru ca au reusit sa duca la capat o actiune constructiva si, dincolo de mesajul campaniei, sa repare aspectul unui zid care fusese vandalizat, le spunem Jos Palaria! voluntarilor campaniei "40 de zile pentru viata".

Foto: Facebook

 

Comentarii

Super

31.03.2015 09:59

Nu inteleg de ce fac campanie antiavort doar nu-i obliga nimeni sa avorteze.Asa cum nici pe mine nimeni nu ma poate obliga sa fac un copil daca nu vreau.Comunistilor nu vreti sa va dau si bani sa va nasteti gratuit copii si apoi sa-i cresteti si dupa aia sa-i tineti in scoli si medicina gratuita si dupa aia sa plece din tara si noua sa nu ne plateasca nimeni pensiile.Fiecare pentru el. Impreuna doar pentru proiecte comune, adica cu care suntem cu totii de acord. Trebuia sa traiti pe vremea lui Ceausescu. 

Ruben sabou

01.04.2015 23:17

Liniștește-te. E doar o campanie. Nu te obligă nimeni să nu faci sau să faci. Însă să faci o campanie e legal, cât timp trăim în democrație. Iei în considerare doar de ce ai nevoie, nu te forțează nimeni.

Adauga comentariu