Calvar într-un bloc de pe Titulescu: cadavru în putrefacție, găsit după câteva săptămâni. Vecinii nici acum nu au scăpat de miros

Cadavrul unei persoane care locuia într-un apartament de pe strada Titulescu din Gheorgheni a fost găsit abia la câteva săptămâni de la deces când vecinii au simțit un miros puternic. Aceștia au anunțat autoritățile care au descoperit cadavrul aflat deja în stare de putrefacție. Chiar dacă medicii legiști au ridicat cadavrul, mirosul încă persistă și este extrem de deranjant pentru vecini. Descoperirea a fost făcută în urmă cu două zile, dar până acum nu s-a făcut igienizarea apartamentului, deși vecinii au contactat în nenumărate rânduri autoritățile pentru a solicita intervenția de urgență. 

”A murit o persoana de mai multe săptămâni, doua sau trei, nu se știe exact. Cadavrul a început sa miroasă foarte urat. A venit politia, pompierii. La unul dintre pompieri i s-a făcut rău, ei sunt obișnuiți cu astfel de lucruri, dar va dați seama în ce stare era cadavrul. Au luat cadavrul, au pus o hârtie pe ușa și au plecat. Asociația de proprietari a anunțat și primăria și politia și procuratura și DSP. Asta s'a întâmplat de vreo doua zile. Acum mirosul întra în apartamentele vecinilor. Pe Titulescu, în centrul orașului”, relatează un locatar.

Ziar de Cluj a contactat Direcția de Sănătate Publică Cluj, dar se pare că ei nu au responsabilitate în acest caz.

”Noi nu avem competențe, dar am îndrumat Asociația de Proprietari către Primărie unde există serviciul de ecologie urbană care se pot ocupa de acest lucru”, a declarat directorul DSP Cluj, Mihai Moisescu. 

Primăria Cluj-Napoca a transmis că au primit deja solicitarea din partea DSP și că având în vedere contextul epidemiei de COVID vor interveni prin firma Coral, cu care ei au contract.

”În contextul epidemiei de COVID-19 ne-a solicitat DSP să facem noi dezinfecție, cu firma Coral, cu care avem noi contract. Așteptăm să ne fie trimise și procedurile de către DSP și vom inerveni cu Poliția Municipiului, pentru că noi nu putem intra altfel în apartament. Vom face intervenția cât de repede, nu ar trebui să mai dureze foarte mult”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 

Adauga comentariu