Buzi jegoase la SANEPID Cluj. Oare cum se fac controalele, dacă în toaleta din ograda proprie miroase a pișat (VIDEO, FOTO)

Direcția de Sănătate Publică Cluj, instituția care se asigură că sunt respectate normele de igienă, nu are aceleași reguli și pentru propria instituție. În toată clădirea există o singură baie comună, iar igrasia și murdăria sunt la ele acasă iar mirosul de pișat te urmărește mult după ce ai părăsit clădirea.

Un cititor, o mămică, ne-a semnalat faptul că aflându-se la DSP Cluj împreună cu cei doi copii, i-a fost imposibil să folosească toaleta. Unul dintre motive este și faptul că din cele trei cabine cu vas de toaletă, doar una este deschisă. 

Standardele pe care DSP le așteaptă de le cei pe care îi controlează ar trebui să fie aceleași și pentru propria instituție. 

Nu doar toaleta lasă de dorit, ci întreaga clădire are un aspect vechi. Treptele de intrare sunt ciobite, pereții sunt scorojiți, bancile din lemn aflate în sala de așteptare amintesc de o perioadă de mult apusă. Ca o contradicție, recent curtea exterioară a primit un aspect nou, însă arată ridicol prin comparație cu clădirea veche și cenușie. 

Ziar de Cluj așteaptă și reacția conducerii DSP Cluj.

 

Adauga comentariu