Boxi, arestat după trei luni de la accidentul din Sânnicoara! Infractorul a fost ridicat aseară din centrul Clujului!

Rostas Ionel, poreclit „Boxi”, a fost depistat și reținut de polițiștii clujeni, la trei luni de când era dat dispărut după ce a fugit de la locul accidentului din Sânnicoara. În primele zile de la accident, IPJ Cluj lansa un apel la cetățeni pentru a-l identifica pe Boxi și totodată pentru ca aceștia să ia în calcul că Ionel Rostaș este un individ periculos și violent, cu istoric infracțional.

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, care se sustrăgea urmăririi penale. Cel în cauză a fost depistat în Piața Mihai Viteazu”, anunță IPJ Cluj. 

La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit. Pentru prinderea lui au fost  mobilizate echipaje din cadrul Biroului Rutier, Biroului Drumuri Naționale și Europene și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în jurul orei 01:15 a fost depistat.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințare și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Adauga comentariu