Boc la costum, călare pe aparatele de fitness

Primaria Cluj-Napoca a achiziționat aparate noi de fitness pe care să le monteze în parcurile clujene. Toată vara Boc nu a reușit să finalizeze licitația astfel încât aceste aparate să fie folosite de cât mai mulți clujeni. Acestea au fost montate acum când iarna este aproape, astfel că vor fi utilizate o perioadă scurtă de timp. Sunt puține persoane care folosesc acestea aparate iarna, când afară este frig.

Boc nu a pierdut ocazia să își mai facă două-trei poze, chiar dacă s-a urcat pe un aparat de fitness îmbrăcat în pantaloni de costum. A făcut și o baie de mulțime cu pensionarii din parc, și a mai bifat o ieșire preelectorală. 

Primăria Cluj-Napoca a demarat lucrările de reamenajare și modernizare a spațiilor pentru fitness în aer liber. Pe lângă înlocuirea, respectiv adăugarea de noi aparate pentru fitness, intervențiile cuprind lucrări de fundări, montaj și refacerea suprafețelor de pavaje de granule de cauciuc.

Amplasarea noilor aparate are loc în următoarele locuri publice din Cluj-Napoca: Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”, Parcul Primăverii, Lăcrimioarelor, Aurel Vlaicu, Cetățuie, Parcul Rozelor și cel din zona străzilor Dostoievski – Brâncuși – Titulescu.

Lucrările de modernizare continuă și vor fi finalizate la începutul lunii decembrie, adică la debutul iernii. Dincolo de faptul că aceste aparate nu vor mai fi folosite, în lunile de iarnă acestea vor fi degradate de ploi și ninsori.

 

 

Adauga comentariu