Batista pe ţambal la U Cluj. Boc îl susţine pe „Neluţu” Sabău, aşadar şi prin urmare Universitatea îl roagă să nu plece, să nu rupă lanţuri de iubire

Ionuţ Sabău, managerul Universității a demisionat din funcție săptămâna trecută, asumându-și ratarea promovării. Trebuia să dispară de mânuţă cu asistatul financiar Constanţea, cel împreună cu care au vrut să facă mânăria vânzării brandului, de parcă ar fi fost proprietatea mămicilor şi tătucilor lor. Dar cum la Cluj, corbii nu-şi scot ochii şi nimeni nu-şi asumă nimic, pe principiul „da’ las’  că merge şi-aşa”, dacă stă lângă mine poate nu mă toarnă, Universitatea i-ar fi propus un nou angajament. Iar Sabău, fireşte, a cerut un răgaz de câteva zile pentru a oferi un răspuns.

Cică, conform Actual de Cluj, „Neluţu” „a fost cu noi de la bun început, avem nevoie de el, de experiența lui și de implicarea lui”, este cântecelul de dragoste eternă pe care conducerea Universităţii i l-a transmis. Altă implicare în afară de cea în ratarea promovării în Liga I, de Centenar şi tocarea a trei milioane de euro, nu ţtim. Ba da, minţim: cea în tentativa de vânzare a Clubului către spanioli.

Boculeţul îl susține şi el, în fond, ţinutul de sex în cerc este sportul local. Cu puţica-n pensetă se ţine Clujul într-o veşnică înnoire: 12 ani cu Funar şi halind unguri pe pită, 16 ani cu Boc minţindu-se că suntem „fruncea”. "Fruncea" statului în trafic şi a navigării pe căruţabilul municipiului la orice ploaie. "Fruncea" la sinecuri politice - nu credem să fi scăpat să nu fie directoraş vreun lipitor de afişe de la PDL al PNL Cluj!

Aşteptăm, cu interes şi reîntoarcerea lui Lobonț.

Să poată reapare rânjind fasolele şi asistatul financiar cu milioanele dosite la interpuşi Răducu Constanţea.

Vai de capul vostru!

Adauga comentariu