Bate vantul schimbarii in Consiliul Local

Umbla vorba prin targ ca trei consilieri PDL se gandesc serios sa paraseasca forul local. Asa cum se obisnuieste sa se inceapa anul nou cu o foaie curata a vietii si consilierii se gandesc sa aiba in 2015 un start proaspat. Gurile rele povestesc ca este vorba de consilierii de top, adica din capul listei din 2012 – Radu Moisin – de pe prima pozitie, Adrian Popa - de pe locul 2 si Ovidiu Turdean - de pe locul 6. Daca Moisin se mai gandeste, ceilalti doi ar fi foarte hotarati sa lase in urma cariera de consilier local.

Daca ar fi sa fie, in locul celor trei ar urma sa intre in Consiliul Local Loredana Pop, fosta iubita a lui Moisin, Ioan Horea Florea si Valtar Marcu.

Vantul bate, apa trece, pietrele raman!

Comentarii

Calin Macarie

17.12.2014 22:22

Uite asa o sa ajunga din nou Horea Florea consilier si o sa bantuie toate birourile primariei cu trafic de influenta, de la urbanism, la tehnic si impozite locale, pana la economic si politia locala. Omul asta e cel mai mare traficant de influenta din Cluj. Bine nu cel mai mare dar cel mai penibil ! Cand si-a inceput cariera politica conducea un Ssang-Yong cu nr CJ 10 REA si penibilul isi lipise o bucata de banda izolatoare intre J si 1p ca sa para numar personalizat CJ-10 REA, un fel de niciun fel ;-) 

Adauga comentariu