Bătaie GROAZNICĂ generată de interlopii Mocean și Tărău, ținută sub preș de procurorul Horșia Alexandru VIDEO

Ajunge iar Clujul orașul clanurilor? O bătaie ruptă din filme de groază a avut loc vineri spre sâmbătă noaptea în Restaurantul Boierul, de lângă podul Calvaria, când frații Mocean ziși și Gabala împreună cu Flaviu Tărău, interlopi cunoscuți ai Clujului, l-au ”curentat” pe ”Muri”, un clujean pe care agresorii îl bănuiau că vinde dorguri pe teritoriul lor.

Deținem imagini în exclusivitate cu cele întâmplate, însă până atunci este foarte important să vă spunem că, în ciuda bătăilor incredibile și a persoanajelor extrem de periculoase implicate, poliția nu a catadicsit decât azi să dea o comunicare neutră, la insistențele presei.

Însă și mai îngrijorător este că, procurorul de caz, tânărul Alexandru Horșia de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a decis în mod șocant că nu se impune măsura arestului preventiv pentru agresorii Mocean și Tărău, pe motiv că el nu a văzut niciun fel de act de tulburare a liniștii publice.

Dacă domnul procuror, care nu este din localitate, nu e la curent cu informațiile adevărate pe care ziariștii le au, ne permitem să spunem următoarele: conflictul de vineri spre sâmbătă noaptea are o importanță deosebită, fiind un act de răzbunare al grupării Tărău-Mocean menită să provoace alte grupări de interlopi din Cluj, dar care păstraseră o oarecare stare de normalitate în oraș. Există o mare diferență între vechea gardă, care nu e chiar veche, și actuala generație de interlopi: aceea că noua generație vinde droguri în tot Clujul, în timp ce DIICOT Cluj doarme în papuci. Orașul e plin de etnobotanice, marijuana, cocaină, heroină, extasy, iar ofițerii BCCO fac integrame. Această provocare este menită să deschidă un război extrem de dur între găștile Clujului, care se poate lăsa cu multe violențe, explozii sau decese, mai ales că dinspre tabăra Tărău-Mocean ne vin informații potrivit cărora Flaviu Tărău, proaspăt eliberat din închisoare, vrea să instaleze o nouă ordine în Cluj inițiând discuții cu mai mulți interlopi pentru a forma o ”brigadă”.

Îi spunem noi procurorului Horșia cine este Flaviu Tărău, personaj proaspăt ieșit din închisoare pentru tentativă de omor. Flaviu Tărău a fost eliberat de curând din închisoare și are o sete enormă de răzbunare. Recent, în urmă cu o lună, Tărău împreună ”Pupu”, șeful țiganilor din Florești, au mai dat un razboi împotriva țiganilor din Baciu, dar și-au luat-o pe coajă de la aceștia. Flaviu Tărău s-a ales cu câteva tăieturi serioase, inclusiv cu brațul în ghips, fiind atacat cu săbiile. Interesant este că și despre această bătaie Poliția sau procuratura se fac că nu știu. Tărău pozează acum în fața Poliției într-un martor neutru al bătăii de la restaurantul Boieru, pe motiv că are mana în ghips și nu se poate bate. În fapt, și el a contribuit la bătaie lovind vitimele cu picioarele. Una dintre victime e Mișca cel mic, care a venit să îl apere pe Muri, 20 de minute mai târziu, iar lucrurile au degenerat. Potrivit unor surse, Tărău a fost la închisoare cu Muri, dar s-ar fi certat de la faptul că a aflat că Muri vinde și el droguri pe teritoriul fraților Mocean. În lumea interlopilor se vorbește că frații Mocean sunt protejați de oameni din Secția 4 de Poliție, care încearcă să-i facă scăpați pe ei și pe Tărău. Este cu atât mai surprinzătoare decizia procurorului de a nu cere arestarea preventivă a acestora, în condițiile în care sursele noastre ne spun să ospătarii erau terorizați și plângeau, iar interlopilor nu le-a păsat de venirea mascaților la intervenție. Cine acoperă vânzarea de droguri din Mănăștur din Secția 4? De ce există incidente atât de violente ascunse sub preș de către instituțiile de forță? Unde sunt SRI și DIICOT în această ecuație?

În continuare vă prezentăm filmul acțiunii: 

Adauga comentariu