Bătaie de joc la adresa artiștilor și a publicului la spectacolul Kings on Ice. Artiștii au patinat printre bălți pe gheața din Sala Polivalentă - VIDEO - FOTO

Bătaia de joc din partea organizatorilor Kings on Ice a continuat și în această dimineață. Artștii au fost nevoiți să patineze pe o suprafață nepotrivită care s-a dezghetat. Unii dintre ei au alunecat și au căzut. O organizare lamentabilă în orașul de cinci stele, capitală europeană a sportului. 

Organizatorii spectacolului Kings on Ice au dat dovadă de o lipsă totală de profesionalism, amânând spctacolul programat pentru sâmbătă seara deoarece gheața nu era pregătită. Mai mult decât atât, aceștia nu i-au anunțat pe spectatori care au așteptat peste o oră în frig fără să le fie oferite explicații.

Gheața nu s-a aflat nici în această dimineață în cele mai bune condiții, existând porțiuni cu apă. Spre sfârșitul spectacolului aceasta a cedat. Artiștii au decis totuși să susțină spectacolul și în aceste condiții din respect pentru public, dar sunt șanse să nu își mai dorească să repete experiența de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

”Programul redus la 90 minute a fost de fapt de 70 de minute si a fost baltă pe gheață”, potrivit unui spectator

”Sportivii au facut slalom printre balti pe gheata. Dar au facut totusi spectacol si au ridicat sala in picioare. Atat de rusine mi a fost, privind indeaproape in ochii patinatorilor care ieseau de pe gheata. Sa nu fim in stare nici apa sa o inghetam in tara asta!”, menționează un alt spectoator.

 

În această dimineață, mulți dintre cei care aveau bilete pentru spectacol s-au întors, însă au fost și persoane care nu au mai dorit sau nu au mai putut să participe la eveniment. De altfel, cei prezenți în această dimineața se așteptau să fie locuri goale în sală, în special a celor veniți din alte orașe sau a celor care azi nu au mai avut posibilitatea să participe. Multe persoane sunt nemulțumite de fpatul că spectacolul va fi comprimat pentru ca artiștii să ajungă la evenimentul pe care îl au programat în această seară în Ungaria.

”De ce în nici un comunicat nu spuneți nimic de returnarea banilor? Totuși am venit oameni de la km distanta. Noi spre exemplu am venit de la Iași și avem tren mâine la 9.30. Motivul amânării spectacolului este o rușine pur și simplu. Nu suntem cu nimic vinovați de colaborarea cu astfel de firme neserioase”, este una dintre postăriile de pe pagina de Facebook a evenimentului.

”Luni vom comunica impreuna cu firmele de ticketing: entertix si my ticket.ro, cea mai rapida procedură de a va restitui contravaloarea biletelor”; transmit organizatorii.

Spectatorii, nemulțumiți de modul de organizare al evenimentului

Cei care s-au reîntors în această dimineață consideră că modul în care organizatorii au gestionat această situație este una lipsită de respect. Aseară, după ce au așteptat în frig peste o oră, cei care au venit să ofere scuze și explicații au fost artiștii, Evgeni Plushenko și Edvin Marton, și ei dezamăgiți de această situație.

”Consider că a fost o lipsă de respect, și mai ales să se întâmple lucrul acesta în România spune multe despre țara noastră”, a declarat o tânără.

”Nu a fost chiar plăcut, atâta lume să se întoarcă înapoi, dar asta e”, potrivit unui alt spectator.

”Sunt foarte nemulțumită pentru că ar fi trebuit aseară să ne anunțe cumva, sau măcar să fie ieșit cineva să ne spună. Stăteam aici toți ca proștii și nu știam ce se întâmplă. Am stat în frig pentru că am venit din timp să intrăm și am stat aici pentru că nu știam că se amână. Nu era niciun afiș. După ora șapte au anunțat că se amână. Noi am venit de la șase și am stat o oră în frig fără să știm nimic”, ăși exprimă nemulțumirea o altă doamnă.

Unii dintre posesorii de bilete veniți din alte orașe și-au luat cazare la hotel pentru a putea participa la acest eveniment. Un domn venit de la Chișinău speră să vadă măcar în această dimineață spectacolul.

”Noi am venit de la Chișinău să privim spectacolul. Cu părere de rău am rămas pe azi. Avem cazare la hotel. Ficiorul învață aici. Am văzut și ficiorul, sperăm să vedem și concertul azi”, ne împărtășește un domn din Chișinău.

 

Foarte mulți copii au dorit să participe la acest spectacol, copii care aseară au fost ținuți în frig de către organizatori, iar apoi au fost nevoiți să se trezească dimineața pentru a ajunge la spectacolul programat pentru ora 09:30.

Bilete vândute cu o oră înainte de spectacol

Unele persoane și-au achiziționat bilete pentru eveniment cu o oră înainte de debutul acestuia. Practic organizatorii au vândut bilete chiar dacă știau că gheața nu va fi pregătită până la ora spectacolului.

”Firma producatoare de gheata ne a asigurat ca-si va indeplini contractul la timp. S-au facut ultimele teste pe patinoar si din pacate gheata a cedat din nou”, este răspunsul organizatorilor. Cum au crezut că gheața va fi pregătită când inclusiv în această dimineață erau bălți?

Spectacolul Kings on Ice se bucură de participarea a doi artiști internaționali, patinatorul Evgeni Plushenko și violonistul Edvin Marton, alături de alți 20 de artiști. Aceștia nu se află pentru prima dată la Cluj-Napoca, însă după experiența neplăcută din acest week-end probabil că se vor gândi de două ori înainte se se întoarcă. Organizatorii în continuare refuză să îți asume partea de vină și încă nu a stabilit modalitatea prin care cei care nu au putut participa la spectacol își pot recupera banii. Nimeni nu își va asuma răspunderea acestui eșec. Sala Polivalentă va da vina pe organizatori, organizatorii pe firma responsabilă cu gheață, iar cei care ies în pierdere vor fi spectatorii, artiștii și eventual orașul care va avea o imagine șifonată în urma acestui eveniment. 

 

 

 

 

Adauga comentariu