Barça Academy se extinde în 2019 și la București!

Proiectul Barça Academy România capătă o altă dimensiune în acest an. După succesul primei ediții Barça Academy Cluj-Napoca 2018, care a adunat peste 160 de copii la camp-ul de fotbal organizat în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, anul acesta sunt mai multe noutăți anunțate de către organizatori.

În primul rând, pe lângă camp-ul de fotbal de la Cluj-Napoca, ce se va desfășura în aceași locație în perioada 24-29 iunie, va fi organizată o tabără similară la București! Aceasta va avea loc între 2 și 7 iulie la Baza Sportivă FCSB din capitală și va aduce aceleași valori pe care FC Barcelona le promovează, adică ambiție, modestie, efort, respect și muncă în echipă.

O altă noutate pentru țara noastră este organizarea unui camp de baschet sub umbrela Barça Academy, coordonat de antrenorii FC Barcelona Basket. Acesta se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 1-6 iulie.

Reprezentantul deținătorului licenței Barça Academy în Romania, Marius Pintea (Asociația Professional Sport Solutions), s-a declarat încântat de interesul sporit pe care tinerii sportivi din țara noastră îl manifestă pentru evenimentele Barça Academy.

”Suntem dornici să împărtășim cu sportivii români, atât fotbaliști, cât și baschetbaliști, valorile sportive și umane pe care Barça le promovează. FC Barcelona este bucuroasă de oportunitatea de a arăta copiilor din România filosofia și metodele de antrenament care au făcut din clubul catalan cea mai importantă organizație sportivă din lume. Foarte mulți sportivi s-au înscris deja la cele trei camp-uri, suntem încântați că nivelul ridicat al acestor evenimente are ecou în rândul sportivilor, mai ales, dar și al părinților, care înțeleg importanța educației prin sport!”, a declarat Marius Pintea.

Barça Academy se concentrează pe educarea tinerilor jucători de către personal specializat al FC Barcelona, după un program bine definit și îmbunătățit în decursul anilor de către managementul școlii.

Modelul Barça se extinde în toata lumea, iar camp-urile FCB sunt cel mai bun exemplu al interesului tot mai mare pentru aplicarea cât mai fidelă a experienței practice FC Barcelona. Campurile FCB sunt coordonate de directorii Barça Academy, care dezvoltă în detaliu planurile de antrenamente, aleg antrenorii care vor fi delegați la camp-urile de la Cluj-Napoca, respectiv București, și stabilesc direcțiile ce trebuie urmărite în cadrul acestora.

Barça Academy oferă cursanților abilități tactice folosind metodele echipelor de juniori ale academiei clubului FC Barcelona. Copiii înscriși în campurile FCB participă la antrenamente și activități recreative specifice FCB. Campurile oferă șansa de interacțiune copiilor de vârstă școlară cu origine, cultură și preocupări diferite, dar care împărtășesc aceeași pasiune pentru fotbal și pentru Barça.

Mai multe detalii, precum și înscrieri se pot face pe site-ul Barça Academy România, www.barcaacademy.ro, la numărul de telefon +40.729.597.430 sau pe e-mail, la contact@barcaacademy.ro

Adauga comentariu