Bărbații, la egalitate cu femeile, atunci când vine vorba de cumpărături de la Sex Shop

La Sex Shop-urile din centrul Clujului, produsele sunt deosebit de variate, pentru toate preferințele și fetișurile -  de toate pentru toți/ toate! La o primă vedere, obiectele de pe rafturi par destinate mai ales femeilor, însă realitatea este cu totul alta. Bărbații și femeile sunt la fel de lipsiți de prejudecăți atunci când vine vorba de accesorizarea vieții sexuale cu diferite pastile, spray-uri sau obiecte menite a spori plăcerea și a transforma patul într-un loc mai jucăuș. 

După o documentare temeinică în toate magazinele clujene destinate plăcerii, am aflat că printre cele mai cumpărate produse sunt vibratoarele și pastilele pentru potență, care le promit domnilor erecții mai puternice:

„Se cumpără pastilele în general, tratamentele pentru mărire, afrodiziacele, spray-urile pentru întârzierea ejaculării. În ultimul timp se vând foarte bine bicele și cătușele, partea aceasta de legat și de pus căluș în gură. După Fifty Shades of Grey s-au deschis la cap oamenii pe partea asta de legat și bice”, ne-a declarat, cu o oarecare candoare timidă, o vânzătoare dintr-un Sex Shop aflat lângă Catedrala Ortodoxă din Piața Avram Iancu. 

„Se vând bine jucăriile erotice, vibratoarele de mărime cât mai normală ca formă anatomică, nu cele mari. Sunt unele femei care nu vor ca vibratorul să depășească mărimea penisului bărbatului lor, ca să nu se obișnuiască cu ceva mai mare în lipsa lui, pentru că sunt care își cumpără doar pentru două săptămâni-o lună, cât e plecat partenerul lor în străinătate, în delegație. Avem vibratoare și mai mici, și mai mari (sunt și din silicon, cele care imită textura pielii). În principiu, sunt căutate cele micuțe, pentru stimularea clitorisului, nu neapărat pentru penetrare”, ne-a declarat vânzătorul de la un alt Sex Shop.

Întrebați dacă cei mai mulți cumpărători sunt de sex masculin sau feminin, vânzătorii ne-au răspuns în unanimitate că femeile sunt la egalitate cu bărbații. Nu există discriminare nici pe criterii de vârstă - de la 18 la 118 ani, clujenii își condimentează, fără prejudecăți, viața sexuală:

„Vin și femei mai în etate și cumpără, nu există o limită superioară de vârstă.  Am avut și un domn de 80 de ani care a cumpărat cremă pentru erecție - avea o domnișoară tânără, îi plăcea să îl maseze domnișoara pe el. 

Avem clienți chiar de toate vârstele: adolescenții vin și cumpără chestii amuzante, tinerii până în 35 de ani cumpără tot felul de jucării și pastile, iar cei peste 50 de ani se axează mai degrabă pe pastile. Dar acestea nu sunt cumpărate doar de cei în vârstă, ci și de tineri. Sunt naturale, pe bază de plante”, ne-a explicat un vânzător.

Femeile cumpără de obicei vibratoare și accesorii amuzante pentru petrecerile de burlăcițe:

„Vibratoare, oușoare cu vibrații, bile vaginale, chestii pentru anal, de toate…”, ne detaliază o vânzătoare din Sex Shop.

Bărbații, după cum ne precizează un alt ghid dintr-un astfel de magazin, cumpără preponderent pastile, „chestii pe partea asta farmaceutică, dar și vagine de silicon, cadouri pentru doamne, seturi pentru cuplu, care au de toate: vibrator, bile anale, vaginale, oușoare cu vibrații, stimulente și accesorii, manșoane, inele pentru erecție.”

Vânzătorii din Sex Shop-urile clujene au avut parte și de cereri mai ieșite din comun. Au și clienți cu fetișuri, care solicită lucruri de care unii vânzători nici nu au auzit:

„Sunt care vor să își bage tot felul de chestii în uretră, vor inele pentru penis sau cleme pentru sfârcuri, cu electroșocuri. Sau, am întâlnit pe cineva care voia un picior. Unii vor doar picioare, doar sâni sau fund de silicon, bucăți din-astea de oameni. Sau animale gonflabile”, ne-a explicat, ușor amuzat, un vânzător. 

Magazinele de plăceri au clienți fideli, clienți ocazionali și chiar și vizitatori periodici, oamenii din afara județului care vin la Cluj pentru a se aproviziona cu cele necesare satisfacerii proprii sau a partenerului/ partenerei.

Adauga comentariu