Baracca, nominalizat la restaurantul anului

Hotel Tourism&Leisure Investment Conference a nominalizat finalistii pentru gala din acest an, care va avea loc in 22-23 mai la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Restaurantul de lux clujean Baracca a fost nominalizat la categoria Restaurantul anului (restaurante selecte, de lux), fiind singurul nominalizat din provincie la aceasta categorie. Preferatii celei de-a saptea editie a evenimentului “dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania” pot fi votati AICI pana in 14 mai.

Apoi urmeaza votul juriului, ceea ce inseamna selectia finala a proiectelor.  La categoria Restaurante vor face parte din juriu: Marius Ghenea, antreprenor, prezent in topurile Capital si Forbes din ultimii ani, Javier Garcia Del Valle, vicepresedinte executiv al agentiei de turism Happy Tour, Dorin Ivascu, membru in Consiliul de Administratie al Autoritatii Aeronautice Civile Romane, Dragos Anastasiu, presedinte al grupului Eurolines Romania, Adrian Craioveanu, director de Marketing si Vanzari in cadrul DAAS, Bogdan Stanciu, director general Bit Soft, Laura Tiuca, Local Partner, Co-Lider al Grupului de Real Estate al Dentons Bucuresti, Lucian Boronea, director general al agentiei de turism Accent Travel & Events, Razvan Pirjol, director general in cadrul Companiei de Investitii pentru Turism, Sorin Ionescu, proprietar Fivestar Hospitality si Gabriel Galeteanu, manager la AVIS Romania.

“Specialisti din domeniu, reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor fi prezenti la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference pentru a identifica noi oportunitati de business si a afla care sunt cele mai importante schimbari din industria hoteliera si a ospitalitatii”, arata organizatorii.

Foto: Facebook

 

Adauga comentariu