Averile consilierilor locali UDMR și PPU-SL din Câmpia Turzii, de la terenuri nenumărate la case și dividende

Consilierii locali din Câmpia Turzii nu s-au deranjat să posteze pe site-ul Primăriei declarațiile de avere. Doar doi dintre ei le-au publicat, deși legea se aplică pentru toți cei 19. Mai au posibilitatea să le afișeze în instituție sau pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. După cum vă anunțam în urmă cu câteva zile, în trei episoade analizăm declarațiile de avere ale consilierilor locali și vi le vom prezenta. După ce v-am prezentat averile consilierilor PSD și PNL, astăzi îi avem în vizor pe cei consilierii PPU-SL, UDMR și PMP.

Mariana Cîmpean (PPU-SL) deține o cotă parte dintr-un teren în intravilan în Câmpia Turzii, trei case de locuit, dobândite prin succesiune. Nu are nici autoturisme, nici conturi bancare și nici credite. Sursele de venit declarate sunt indemnizația de consilier local, în valoare de 3.362 lei/an și pensia în valoare de 12.250 lei/an.

Adrian Mischian (PMP) are cinci terenuri – patru în intravilan și unul agricol; două apartamente în Câmpia Turzii și o casă de locuit în Frăsinet, județul Cluj. La capitolul autoturisme, are un Audi A4, an de fabricație 2003. Sursele sale de venit declarate sunt un salariu de 2.679 lei, din activitatea de angajat la Info Miad Câmpia Turzii, 4.838 din închirierea unui apartament în Câmpia Turzii, 33.250 lei din dividende. Indemnizația de consilier local nu este notată în declarația de avere.

Ana Maria Nagy (UDMR) este printre puținii consilieri locali care și-au depus declarația de avere pe anul trecut. Potrivit documentului, ea deține trei terenuri – unul intravilan și două agricole, toate fiind dobândite prin moștenire. Mai are și trei case de locuit și un apartament (două case au fost cumpărate, iar restul au fost moștenite). Ana Maria Nagy deține un autoturism Volkswagen Golf, an de fabricație 1998. Nu are conturi bancare, nici obiecte de artă și nici credite la bănci. Sursele de venit declarate sunt o pensie de 2.800 lei și 557 lei din arendă. Indemnizația de consilier local nu apare menționată în declarația de avere.

Vasile Soporan (PPU-SL) nu are niciun teren, deține în schimb o casă în Câmpia Turzii, un autoturism Ford, an de fabricație 2010 și un autoturism Dacia Logan, an de fabricație 2008. Un alt autoturism marca Volkswagen Golf l-a vândut în 2016 pentru 4.800 euro. Sursele de venit declarate sunt o pensie de 18.948 lei, plus 720 lei din activitatea de observator la Asociația Județeană de Fotbal și 2.185 lei din indemnizația de consilier local.

Ioan Vitus (UDMR) nu are niciun teren, dar este proprietarul unei case cumpărată în 1998. Mai are un autoturism Skoda, an de fabricație 2009. La capitolul finanțe, Ioan Vitus are un depozit bancar în valoare de 30.000 euro, o pensie în valoare de 30.000 lei/an și o indemnizație de consilier local în valoare de 6.000 lei.

Citește și:

Ce averi au consilierii locali PSD din Câmpia Turzii. Majoritatea sunt angajați la Compania de Apă Arieș

Averile consilierilor locali UDMR și PPU-SL din Câmpia Turzii, de la terenuri nenumărate la case și dividende

Adauga comentariu