Au fost redeschise 4 din cele 5 restaurante închise de Protecția Consumatorilor Cluj pentru grave deficiențe: produse expirate, depozitate în condiții improprii

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj (CJPC) au anunțat redeschiderea a patru restaurante din cele cinci închise și amendate zilele trecute cu 350.000 de lei pentru grave deficiențe, printre care produse expirate de 120 de zile, care erau depozitate în condiții improprii. Cu ocazia controalelor efectuate, comisarii CJPC Cluj au dispus oprirea definitivă de la comercializare a 315 kilograme de produse neconforme.

„Ținând cont de faptul că au fost remediate deficiențele constatate până în prezent, patru din cele cinci restaurante cărora le-a fost suspendată temporar activitate au fost redeschise”, au declarat comisarii CJPC Cluj.

Conform portalcj.ro, cele cinci localuri amendate sunt Motel Gilău, Bistro Engels de pe str. Dorobanților, restaurantul Da Vinci și încă un local din Gilău, plus Napoca 15, care rămâne, în continuare, închis.

„Având în vedere că deficiențele constatate pun în pericol sănătatea și interesele economice ale consumatorilor, comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor pe regiunea de Nord-Vest a dispus un control tematic regional care să cuprindă toate unitățile de alimentație publică”, se arată într-un comunicat remis de CJPC.

Foto: portalcj.ro

Adauga comentariu