Atitudine de loseri la PNL Cluj. La victorii deschid șampania și fac poze de grup, la înfrângeri se închid în sediu și plâng cu capul în pernă

Vremurile în care șampania se deschidea la sediul PNL Cluj după anunțarea exit-pollurilor au apus. 

26 mai 2019 va rămâne în memoria membrilor PNL Cluj drept ziua în care au fost zdrobiți de USR. Obișnuiți cu un monopol categoric pe municipiul Cluj (în condițiile în care PSD Cluj e inexistent), cei de la PNL Cluj au fost făcuți K.O. de partidul lui Emanuel Ungureanu la alegerile europarlamentare. 

Desigur, sondajele de opinie anunțau o victorie a USR-ului la Cluj, însă modul categoric în care aceștia au măturat pe jos cu toată lumea i-a lăsat fără replică pe cei de la PNL. Nici măcar vizita președintelui Iohannis nu a avut efect în ochii alegătorilor, în condițiile în care 42.3% din voturi au fost obținute de USR, față de cele 25.5% obținute de PNL. Astfel că marii politicieni ai Clujului au intrat în silenzio stampa. 

Concret, jurnaliștii veniți la sediul PNL Cluj pentru a surprinde reacții la cald imediat după anunțarea exit-pollurilor, din partea membrilor marcanți PNL, au fost evacuați din sala de conferințe și ținuți la poartă aproximativ 2 ore. Emil Boc și Alin Tișe probabil meditau retrași la momentul în care vor pierde tot în Cluj, de la Primărie la Consiliul Județean. 

Umilirea lui Emil: 42,3% Alianța USR-PLUS Cluj-Napoca, versus 25,5% PNL Cluj-Napoca

Pedeliștii Tișe-Boc-Buda, aciuați în PNL Cluj, au “înfrânt” în fieful lor tradițional

 

Adauga comentariu