Atitudine bizară a lui Dan Petrescu după înfrângerea cu Lazio: „Meritam victoria cu Lazio, avem șanse mici cu Celtic”

CFR Cluj a pierdut la Roma, scor 0-1, contra rezervelor lui Lazio Roma. A fost un meci spectaculos, în care ambele echipe puteau înscrie de mai multe ori, iar statistica partidei le este favorabilă clujenilor: 13 șuturi spre poarta, 3 pe poartă față de cele 11 șuturi spre poartă și un singur șut pe poartă reușit de italieni.

Mai mult, clujenii au primit o veste bună din Scoția, acolo unde Celtic a învins pe Rennes și și-a asigurat matematic primul loc în grupă. Astfel, cei de la Celtic vor alinia la Cluj, în meciul cu CFR din ultima etapă, o echipă formată din rezerve. Teoretic, o situatie ideală pentru CFR, care are nevoie de un egal pentru a merge în primăvara Europa League.

Chiar și așa, Dan Petrescu e sceptic că echipa sa ar putea obține calificarea. Cel puțin la nivel declarativ, fiind greu de crezut că, în realitate, românii concep un astfel de scenariu. 

„Dacă te iei după numărul de ocazii, trebuia să câștigăm. Dar ăsta e fotbalul. Astăzi meritam victoria. În prima repriză Lazio a fost mult mai bună, iar noi ne-am arătat limitele. În actul secund echipa a reacționat foarte bine, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Echipa a jucat bine, am avut ocazii. Ei sunt pe locul 3 în Italia. Steaua a luat vreo cinci aici, iar noi doar unul. Avem șanse mici cu Celtic, ei sunt pe primul loc în grupă. Dar trebuie să ne jucăm șansa”, a declarat Petrescu la finalului meciului de la Roma.

Cel mai probabil, Petrescu nu dorește să pună presiune pe echipa sa.


Adauga comentariu