Angajații Companiei de Apă Arieș taie pomi în livada directorului Bogdan Bobic, ginerele primarului Cristian Matei - VIDEO

Angajații Companiei de Apă Arieș s-au reprofilat și ei în plină pandemie. Aceștia au fost surprinși de un turdean în timp ce tăiau copacii din grădina directorului Companiei de Apă Bogdan Bobic, ginerele primarului Cristian Matei.

În filmarea postată de un turdean acum două zile pe rețelele de socializare, angajații Companiei de Apă sunt surprinși în timp ce toaletează pomii din livada lui Bogdan Bobic. Pe înregistrare unul dintre muncitori îi explică turdeanului că: ”Noi suntem aici cu tăiatul de pomi” și că fac asta în timpul lor liber.

”Conform spuselor salariatului cu ecuson, Compania de Apă Arieș, are un nou COD CAEN...“TĂIEREA POMILOR”... Mă întreb, oare Au APROBARE de la dl. PRIMAR, inclusiv pentru terasări și amenajare de drumuri, rigole de scurgere, etc.”, se întreabă turdeanul.

Se pare că nu doar directorul se folosește de funcția care o deține, ci și soția acestuia, așa cum a dezvăluit pentru InfoArieș.ro unul dintre vecini.

”Nevastă-sa, fata primarului merge cu Aretonul la cumpărături a folosit mașina de câteva ori nici măcar nu le e jenă că e mașina unei companii publice. De altfel mașina e parcată peste drum de noi, în fața blocului cu săptămânile. Mă gândesc că e luată pe leasing, tot m-am gândit cum o parchează așa lejer aici. Cred că li se rupe”, explică unul din vecinii directului Companiei de Apă.

Ziar de Cluj a arătat și anterior cum famiglia primarului Matei a acaparat tot municipiul, rudele primarului fiind puși în funcții cheie din instituțiile de stat.

Citește și:

Tupeu fără margini: Primarul Cristian Matei semnează o autorizație pentru băiat și noră. Definiția exactă a CONFLICTULUI DE INTERESE. Dosar penal sau raport ANI?

Cristi Matei, primarul Turzii, se servește din bugetul Primăriei ca sa îi îngrașe pe apropiați. 22.000 de euro prin încredințare directa în 10 minute!

 

Adauga comentariu