Amenințări în trafic, arme și mascați pe străzile din Cluj

UPDATE: Noi detalii în cazul intervenției spectaculoase a echipajelor de poliție în Campusul Hașdeu. În jurul orei 19:30, polițiștii clujeni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata in trafic cu un pistol de catre doua persoane aflate intr-un alt autovehicul, persoane care aveau fetele acoperite cu cagule.

In urma sesizarii, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor doua persoane. In scurt timp, politistii din cadrul Biroului Rutier au gasit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele doua persoane, la intersectia strazilor Piezisa cu Clinicilor.

De asemenea, au fost identificate persoanele in cauza, stabilindu-se ca este vorba despre doi barbati de 27 si 31 de ani, din comunele Floresti si Iara, jud. Cluj.

Asupra acestora a fost gasit un pistol neletal, o cagula si alte bunuri.

Cei in cauza se află în continuare la audieri pentru clarificarea tuturor aspectelor si luarea măsurilor legale.

În cadrul acestei opreațiuni au fost mobilizate foarte multe echipaje pentru identificarea celor doi si pentru prinderea acestora. Au participat politisti rutieri, de ordine publica, investigatii criminale si luptatori ai Serviciului Pentru Actiuni Speciale.

------------------ știrea inițială-----------------

Un scandal de proporții, care a izbucnit din senin în Campusul Studențesc Hașdeu, a fost aplanat cu greu de oamenii legii. Doi tineri și-au măsurat forțele, iar după ce au epuizat repertoriul de amenințări, au încercat să facă dreptate cu două arme de foc. A fost nevoie de două mașini de intervenție, de mascați și polițiști pentru aplanarea conflictului. 

Cei doi protagoniști au fost imobilizați și încătușați, iar armele au fost confiscate. Forțe impresionante de oameni ai legii au fost trimise la fața locului. Conform primelor informații, cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor, pentru comiterea infracțiunii de amenințare și port ilegal de armă.

Adauga comentariu