Ambasador din țară civilizată, cu mașina parcată pe trotuarul de la primărie

Clujenii au ocolit merțanul parcat pe trotuarul din fața primăriei, fără să realizeze ce VIP a intrat în clădirea lor administrativă: ambasadorul Elveției. Cum în ultima săptămână s-a umplut orașul de ambasadori, ne-a luat ceva până să aflam, la sigur, care dintre ei a avut nevoie de mașină literalmente la scară. 

Ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Nooble(foto stânga), a venit la Cluj să participe la UNTOLD, la fel cum s-a dus și la Neversea. El a fost cazat la Turda în sânul familiei Rațiu. Tot în perioada aceasta a venit și ambasadorul Ordinului Suveran de Malta, Roberto Musneci (foto dreapta), în vizită la primărie. 

Dar cel mai important, mediatizat de însuși Emil Boc, a fost ambasadorul Elveției, Arthur Mattli, despre care ați citit azi dimineață că avea mașina parcată sub fereastra lui Bonțidean, pe trotuarul din fața primăriei.

Citește și: Unde parcăm în orașul fără parcări? Autoturismele Corpului Diplomatic pot staționa pe trotuar, sub ochii oamenilor legii

Arthur Mattli (foto mijloc) a beneficiat de un pachet de VIP în primărie: loc de parcare pe trotuar, set de poze color cu boc și discursul cu mulțumiri pentru fondurile elvețiene de pe care s-au achiziționat autobuzele electrice de la CTP. Eh, cine e fraier și nu își convinge țara să pompeze cu bani în Cluj, vine în oraș și doar Poliția îl mai bagă în seamă. 

 

Adauga comentariu