Alin Tișe e noul Doctor Oz! Președintele CJ poate fi contactat pe Wațap, pentru orice problemă! Emil Boc comunică doar prin porumbei călători

Alin Tișe simte că se apropie campania electorală și pare mai dispus ca niciodată să asculte problemele votanților din județ.

Așadar, cei care sunt nemulțumiți de starea drumurilor județene, că s-a scumpit benzina, că e prea mare chiria (sau orice altă problemă ar avea), pot să-l caute pe Tișe pe Wațap, la numărul de telefon 0720.200.202. Sub sloganul #VorbeștecuTișe, președintele CJ promite să rezolve problemele cetățenilor. 

Acum, că mai sunt cetățeni nemulțumiți care lasă mesaje malițioase precum cel de mai jos, nu ai ce să faci. Nu poți mulțumi pe toată lumea: 

„4 ani nu ati avut ce discuta, doar acum cu cateva luni inainte de alegeri, buna strategie” 

Cert e că Tișe joacă o ultimă carte interesantă în ultima perioadă. Apare în filmulețe, își cheamă „fanii” pe Wațap. Ori e decis să câștige în 2020 Consiliul Județean cu orice preț, ori vrea să se apuce de actorie după ce iese din politică.

Chiar și așa, Tișe cel puțin se străduie să comunice cu oamenii, comparativ cu un alt PDL-ist celebru vopsit în PNL-ist. Emil Boc, se știe, comunică cu cetățenii doar prin porumbei călători. 

Foto: Facebook Alin Tișe

Adauga comentariu