Alin Danci, fostul consilier al lui Ioan Oleleu, este noul subprefect al județului Cluj

Județul Cluj are subprefect nou, după ce Gyorke Zoltan a fost destituit din funcție prin ordin de la Guvern, în urmă cu două săptămâni. Alin Danci este noul subprefect. Acesta este de profesie jurist, a fost consilierul lui Ioan Oleleu, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj. Alin Danci conduce Biroul de Administrare Patrimoniu din cadrul Consiliului Județean.

Noul subprefect a fost numit în funcție, aseară, în urma ședinței de Guvern.

”Se aprobă hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Cluj de către Danci Ioan-Alin”, se arată în Hotărârea de Guvern.

Gyorke Zoltan, fostul subprefect al Clujului a fost destituit din funcție prin ordin de la Guvern, în urmă cu două săptămâni. Acesta și-a contractat un avocat și a contestat în instanță decizia. În perioada Guvernului Ponta, Gyorke Zoltan a mai câștigat un proces împotriva deciziei Guvernului și a fost repus pe funcția de subprefect.

Alin Danci are 31 de ani, a fost și șeful Biroului de Resurse Umane al fostei RAADPP, regie aflată în subordinea Consiliului Județean, condusă la acea vreme de Mircea Avram, unul dintre apropiații lui Alin Tișe, actualul președinte al CJ Cluj. 

Citește și:

Sinecuristii PSD de la RAADPP au salarii de 13.000 de lei pe luna

Adauga comentariu