Adrian Dohotaru varsă olița DEMOS în public: nu sunt capabili să adune semnăturile necesare pentru europarlamentare

Sub aparența că nimeni nu are dreptate și Demos primează, adică nu că primează ci va fi fruntaș la alegerile europarlamentare, clujeanul Adrian Dohotaru iese la strâns de semnături cu caruciorul de bebe, poate poate ”prietenii jurnaliști” îl ajută. 

„Vasile Ernu s-a înșelat. Stânga încape într-un cărucior, nu într-o dubă. Pentru viitor trebuie să ne luptăm, chiar dacă părem să nu avem nicio șansă. Prezentul pare pierdut cu dinamica actuală, dar este un motiv în plus să ne batem mai bine ca oricând, să pierdem frumos, cu fruntea sus.

Am fost prin centru, la piața de vechituri, la prieteni jurnaliști, chiar și în parc, la plimbare, cu Timotei, când dormea. Urmează în campus Hasdeu, la studenți”, explică acesta. 

 

Reprezentanții formațiunii politice Demos au ajuns la concluzia că nu se descurcă să strângă semnăturile necesare pentru a putea candida la europarlamentare în acest an. Mai mult, într-o postare aceștia fac apel la cetățeni să vină voluntar să îi ajute să strângă semnături. 

„Dacă alături de #Demos ar veni 1000 de voluntari, totul ar fi mai simplu. Strangerea semnăturilor garantează faptul că mesajul politic ajunge la firul ierbii. Ăsta e un fapt esențial, căci politica trebuie să fie cu, despre și pentru oamenii reali.

Am peste 4000 de prieteni. Vă rog, semnați pentru ca #Demos să poată candida. Puteți imprima formularul”, se arată în postarea comună a celor de la Demos, formațiune la care a aderat și deputatul Adrian Dohotaru. 

 

Domnule Dohotaru, dacă tot sunteți un Elvis Presley al Demos-ului, nu ați putea să cântați numai pe forumul intern al partidului, nu și în public?  Ca să nu se prindă lumea că Demos nu este în stare să își adune semnăturile necesare pentru ca să candideze la europarlamentare. Nu scoateți rufele murdare în plen, că de fapt așa nu vă alimentați decât propriul narcisim și îngropați încă un partid din fașă.

 

Adauga comentariu