Accident în Piața Cipariu: o ambulanță și un autoturism au fost avariate, asistentă transportată la spital

Un accident rutier cu implicarea unei ambulanțe a fost înregistrat recent în centrul municipiului Cluj-Napoca, chiar în Piața Cipariu. Traficul în zonă s-a blocat. Conform primelor informații, în momentul impactului nici un pacient nu se afla în interiorul ambulanței, însă un cadru medical din echipajul SAJ ar fi suferit leziuni, fiind transportat de urgență la spital. 

După cum notează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, accidentul s-ar fi produs la intersecția str. Avram Iancu cu str. Calea Turzii, în care a fost implicat un autoturism si o ambulanță. 

„Conducătorul ambulantei ar fi pătruns în intersecție pe culoare roșie a semaforului, având semnalele acustice si luminoase in funcțiune.

În urma accidentului, un cadru medical din echipajul de ambulanță, ocupanta a locului din dreapta a suferit leziuni corporale. 

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatete fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Ambii conducatori auto sunt din Cluj-Napoca

Din primele informații se pare că ambulanța nu transporta nici un pacient în momentul accidentului, notează și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Un alt autoturism a fost avariat. În momentul sosirii forțelor de intervenție, ocupanții erau ieșiți din cele două vehicule.

O asistentă din echipajul ambulanței avariate a fost transportată la spital cu un alt echipaj SAJ. Aceasta ar fi fost în stare de conștiență și cooperantă.

Adauga comentariu