14.000 de voturi sunt milioane pentru Emil Boc: „Târgul de Crăciun de la Cluj devine unul de referință pentru Europa”

Aproape 10.000 de euro și 14.000 de voturi au „transformat” Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca într-un „târg de referință pentru Europa”. Emil Boc nu doar că vede jumătatea plină a paharului, primarul vede paharul plin atunci când e gol. 

„Târgul de Crăciun e în primele 10 din Europa. Într-o companie de orașe „mai puțin importante” precum Viena, Bruxelles, Budapesta. Asta arată faptul că la Cluj e calitate și mă bucur că se recunoaște asta la nivel internațional. Îi felicit pe clujeni, ei fac târgul frumos până la urmă. Bravo Cluj, bravo clujenilor. S-a votat online, independent. E un lucru extraordinar, târgul de la Cluj devine un târg de referință în Europa. De departe, din România, e cel mai frumos din ultimii doi ani de zile”, a declarat Boc la Napoca FM. 

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca s-a situat pe locul 8 într-un clasament alcătuit de un site de specialitate. Pentru „înscriere”, primăria Cluj a plătit aproape 10.000 de euro, după care oamenii au început să voteze. Doar 14.000 de internauți s-au lăsat convinși. Când ne gândim că doar Cluj-Napoca are 500.000 de locuitori, nici nu știm dacă să râdem sau să plângem. 

CITEȘTE MAI MULTE PE ACEST SUBIECT: AVEM DOVADA! Cluj-Napoca și-a CUMPĂRAT locul în TOPUL „European Best Christmas Market”, alături de Viena, Budapesta sau Praga


Adauga comentariu